2777
2789
عنوان

فوری فورق متاهلا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 66 پست
دیگه تقریبا دستمون اومده اینچیزاولی خب الان تو این مقطع حساس بگید چ کار کنم بقیش و میام با همفکری شم ...

یچی میگم توجه کن جواب میده

مردا برعکس ما خانما وقتی عصبی ان نیاز دارن تنها باشن و با خودشون حل کنن

تنهاش بزار و کاری به کارش نداشته باش

خودش بعد چند روز اوکی میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاپیکاتو خوندم اصلا به درد زندگی نمی خوری نمی دونم شوهرت چجوره اما این رابطه همینجور جلو بره طلاق و طلاق کشی در انتظارته. برو گذشت یاد بگیر مهربون باش همین که هی از چتای شوهرت عکس می ذاری معلومه فازت چیه. نمی دونم چند سالته ولی کاش یکم زمان به خودت می دادی پخته تر می شدی برا ازدواج

عزیزم من تایپیکای قبلیتو کما بیش دیدم.  خودتو اصلاح کن. وگرنه خیلی زودتر از چیزی که فکرشو میکنی به آخر خط میرسین و باید جدا بشین. 

مثال میزنم

الان اون آسانسور پر از دختر باشه چه مشکلی داره شوهر تو سوار بشه؟  واقعا انتظار داری اینهمه پله رو بالاو پایین کنه که تو ناراحت میشی؟ یا منتظری دانشگاه آسانسور رو زنونه و مردونه کنه؟ 

تو حساسیتت زیادنیست عزیزم فاجعه هست.  

اگر نمیتونی حساسیتت رو کم کنی رهاشکن بره دنبال زندگیش.  اسیر که نیاوردی قربونت برم. 

ذکر نمیخوای به اینجا برسی چاره ای نداری جز اینکه خودت رو اذیت کنی ولی به شوهرت گیر ندی و توی این موضوعات سکوت کنی.  سکوت کامل.  اگر نمیتونی تحمل کنی برو یک گوشه گریه کن ولی به شوهرت گیر نده. 

شوهر من کارش گاهی اوقات با خانماست یادم نمیاد یک بار بهش گیر داده باشم.  یا اذیتش کرده باشم.  چیکارکنه شغلشه کار نکنه؟  چون من ناراحت میشم؟ 

چه منطقی پشتشه؟! 

چرا حرف نمیرنین؟یکم بدون قضاوت و دعوا بهش گوش کن 

بعنوان زنش نه،بعنوان رفیقش همدمش یکم بهش فرصت بده بذار حرف بزنه ببین دردش چیه چی خستش کرده؟چه حساسیتایی داری؟بنظرم جفتتون باید مشکلاتونو اختلافاتونو حل کنین

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

تفریحتونو زیاد کنین 

و لطفا زیاد بهش گیر نده

بذار خوش بگذرونه کنارت

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

من بودم میرفتم تو اتاق بغلش میکردم سرشو میذاشتم رو پاهام با صورتش بازی میکردم و حرفای امیدوار کننده و خوب میزدم

منم قبلا رفتارم خوب نبود با شوهرم حساس بودم یبار تو دعوا شوهرم زد زیر گریه و گف کاش زن نگرفته بودم از اون روز به خودم اومدم چه ارزشی داره بخدا

من بودم میرفتم تو اتاق بغلش میکردم سرشو میذاشتم رو پاهام با صورتش بازی میکردم و حرفای امیدوار کننده ...

شکموعه بهش پیام داد بیاد غذا بخوره جواب داد گفت باشه

تاپیک هاتو خوندم شرمنده واضح میگم ۹۹ درصد مشکل از خودته 

۱۳ ساله ازدواج کردیم ۱۳۰ بار خودم برا خودم و برا شوهرم گل خریدم 

هر روز صبح میره دنبال همکارهای که اکثرا خانم هستن با هم میرن سر کار و برمیگردن چون شوهرم با ماشین میره حق سرویس بهش میدن 

اتفاقا همه شون برامون خوراکی یا محصولات باغشون رو هم میارن ۱ درصد تا الان ذهنم جای بد نرفته که شما به مکان عمومی گیر میدید 

خییییلی رو خودت کار کن و خودت رو عوض کن مردها از زنی که به پر پاشون بپیچه متنفرن

از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود ؟؟؟؟                به کجا میروم آخر ننمایی وطنم                          خداوندا مرا آن ده که آن به  
2810