2777
2789
عنوان

تجربتون از جراحی بینی میگین

33 بازدید | 5 پست

۳دی نوبت جراحی دارم خیلی میترسم🥲

کبودیتون زیاد بود شما؟

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری برا وقتی بود ک نی نی تو دلم بود .یهو یه شبه رفت از دلم .من موندمو تیکری ک پاک نمیشه                            

من اصلا کبود نشدم

البته کبودی و اینا به بدن خودت بستگی داره

تجربه خاصی ندارم والا،یکی دو روز اول برا من فکم درد میکرد سوپ میخوردم و مرغ محلی

کمپوت آناناس زیاد خوردم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
من اصلا کبود نشدمالبته کبودی و اینا به بدن خودت بستگی دارهتجربه خاصی ندارم والا،یکی دو روز اول برا م ...

چه خوب .

دوره نقاهت میگن سخته🥲🥲

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری برا وقتی بود ک نی نی تو دلم بود .یهو یه شبه رفت از دلم .من موندمو تیکری ک پاک نمیشه                            

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوب .دوره نقاهت میگن سخته🥲🥲

منم تا دوهفته میگفتم غلط کردم😂ولی خب بخاطر چیزای دیگه بود

یکی دو روز اول گلو درد داری محض لوله ک میذارن تو حلقت

چند روز اول هم ادویه نخور

کلا مراقبت هارو خودشون بهت میگن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

من ۳ ماه پیش جراحی داشتم 

کبودی زیاد نداشتم (نسبت به کسایی که زیاد دارن) در حد سیاه شدن دو تا پلک بالای چشمم 

پایین چشم و قسمتهای دیگه صورت نداشتم 

ولی ورمم فکر میکنم زیاد بود تقریبا از روز دوم شروع شد بین پیشونی و بالا و پایین پلک خیلی باد کرد 

از چشمامم یکم اشک میومد و البته آبریزش خیلی داشتم 

تا دو روز مش داشتم و بینی کامل کیپ بود گوشمم همینطور بعد که مش رو درآوردم یکم سبک تر شدم ولی بخاطر آلرژیم و حساسیتم به نخ جراحی تا زمانی که بخیه های بیرونی و گچ داشتم بینیم گرفته بود و خیلی آبریزش داشتم صدامم به شدت تو دماغی بود (ولی اطرافیانم اینطوری نبودن من گرفتگی و ورمم زیاد بود کلا)

تنفسمم بعد باز کردن گچ اوکی شد و به مرور هی بهتر شد قبلش با دهن نفس می‌کشیدم با اینکه آسم خفیف دارم مشکل خاصی نداشتم فقط دهن خیلی خشک میشه باید آب بذاری بالاسرت برای شب تا صبح 

در کل درد هم نداشتم تهوع و سردرد و ... اینام نداشتم هوشیاریمم خوب بود بعد عمل 

اصولا قرار نیس خیلی اذیت شی کافیه روزای اول استراحت کافی داشته باشی و داروهاتو به موقع بخوری 

برای خوردن آب کرفس و سکنجبین و چیزایی که برای ورم خوبه هم اگه تهوع نداشتی کم کم شروع کنی اگه تهوع داشتی بذار ۲۴ ساعت بگذره بعد❤️

بعد عملت اگه عینک یخی گفتن بگیر یه دستمال بذار زیرش بعد بذار رو صورتت که گچت خیس نشه 

یا خودت کمپرس سرد بذار تا ۷۲ ساعت بعد عمل استفاده کن 

اگه دهنت خیلی خشکه یه گاز تمیز مرطوب کن بذار تو دهنت بمونه 

از این بالش دور گردنی ها هم بگیر که سرت خیلی تکون نخوره 

برای پانسمان زیر بینیتم یه گاز ساده چهارلا میکنی هر چن ساعت که لازم شد عوض میکنی (چسب سفیدای پهنم بگیر برای فیکس پانسمان روزای اول لازمت میشه)

چن بسته گاز استریل بگیر کنار دستت داشته باش 

دیگه دارو ها و مراقبتایی که لازم هست هم خود دکتر مینویسه و بهت میگن

به طور کلی یه چرک خشک کن می‌نويسن 

آستامینوفن و سرماخوردگی اگه لازم داشتی 

یه قطره فنیل افرین درصورتی که خونریزی داشته باشه 

قرص ضد التهاب و زینک و یه تقویتی و پماد جنتامایسین برای روی بخیه هات (بعد باز کردن پانسمان معمولا) یه ترمیم کنندم که برای بعد باز کردن بخیس...

به طور معمول اینا هس 

فقط قبل عملت شروع کن ویتامین دی بخور اگه پایینه 

خودتو تقویت کن آب کرفس و چیزای ضد ورم بخور برای کم کردن ورم بعد عملت تاثیر داره 

شب قبل عملم یه حمام برو موهاتم بتونی گیس کنی راحت تره،تا حدود ۸ تا ۱۰ ساعت قبلشم چیزی نخور

نگرانم نباش اصلا اذیت نمیشی بدون استرس و با خیال راحت برو بعدش کلی ذوق میکنی😍❤️