2777
2789
عنوان

ترس شدید پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک سالی میشه

بنظرم ازچشم زخمه.اگه میتونی ببرجای دعانویس ،دعای چشم زخم بده انشالله بهترمیشه.

دخترمنم ۳یا۴سالش بودیه مدت همه ش میترسید بخصوص شبا ..انگار توخونه یه چیزی میدید وحشت میکرد اینقدرگریه وجیغ ..کل بدنش میلرزید.بخداواقعاخسته شده بودم.نمیتونستم تنهاش بزارم.یه بنده خدایی گف ببردعاچشم زخم بگیر.بردم پیش دعانویس گفت ازچشم زخمه بچه ت اینجوری شده تویه لیوان آب دعاخوند همونجابچه م خورد یه کمم به سروصورتش کشید دیگه تموم شد خداروشکر بهترشد.بچه ی شماهیچ مشکلی نداره فقط ازچشم زخمه 

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
حرز امام جواد بگیر به نیت پسرت نمازشو بخون و همیشه همراهش باشه پنج قل توی اتاقش بلند بلند بخون چهار ...

حرز واسش گرفتم فداتشم یک ساله گرفتم . انقد واسش دعا میخونم دیگه واقعا بریدم

بنظرم ازچشم زخمه.اگه میتونی ببرجای دعانویس ،دعای چشم زخم بده انشالله بهترمیشه.دخترمنم ۳یا۴سالش بودیه ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم خدا کنه پسر منم خوب بشه . هیچ جا نمیتونم برم میترسه

فقط بخاطر ترسش گفته اتیسم ؟ بقیه کاراش عادیه ؟

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          
خدا از دهنت بشنوه عزیزم خدا کنه پسر منم خوب بشه . هیچ جا نمیتونم برم میترسه

انشالله که بهترمیشه عزیزم نگران نباش.فقط همون دعاروبگیر.حرزامام جوادهم خوبه همراه پسرتون باشه.

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

عزیزم یه پیجی هست خودت برو توش ببین آقای خیلی خوبه و کاربلدیه 

پیج جفر منعم 

اصلا دعا نویس نیست علم جفر بلده تحقیق کن راجع بش 

من له هیچچچچچ کس اعتماد ندارم ولی اینو از جایی میشناسم کارش درسته 

ممکنه ذکری بده بخونی برا پسرت 

ب من برا ارتباطم با شوهرم ذکر داد و گفت اگه جدا بشی اوضاعت بدتر میشه ،در صورتی ک دعانویس ها اینجوری نمیگن مثلا میگن فلانی بت بد کرده فلان کرده اوضاع رو خراب تر میکنن