2777
2789
عنوان

خانما متاهل بجای من بودید چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 26 پست

اه پس افغانی جن....هم هس ایناک ادعای درستی خدادوستیشون میشه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پروفایلاشو باید ببینی متاهله و ۲ تا دختر داره هنشم پروف مذهبی

من زبونم لالا جات بودم میرفتم ابروشو توکل طایفش میبرم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

چطور میتونی ببخشی؟ اگه برعکس بود و تو اینکارو میکردی شوهرت میبخشید؟ مردی که یه بار اینکارو بکنه بارهای بعدی هم میکنه هیچوقت درست نمیشه فقط مدل کاراشو عوض میکنه ادم متوجه نشه. چرا برا خودت دلیل میاری که دعوامون شده بود گفته از لج تو بود خب از لج تو بازم دعوا بشه همینکارو میکنه دیگه. اینا همه بهانه س من تجربشو دارم. مردای این شکلی درست نمیشن متاسفانه

چی بگم ب خانوادش گفتم ب خانواده خودمم گفتمم بدون چ کار کثیفی کردع

برو دم حیاطشون مثلاخودشون ک شوهرشو ببینی بگوهمچیو ک دنبال شوهرمن افتاده ول کنش نیس اینجوری بگو  ک ادمش کنن 

چطور میتونی ببخشی؟ اگه برعکس بود و تو اینکارو میکردی شوهرت میبخشید؟ مردی که یه بار اینکارو بکنه باره ...

ن عزیزم نبخشیدم واینم بگم بخاطر بچم موندم 

اینایی ک‌میگم دلایل همسرمه 

ن عزیزم نبخشیدم واینم بگم بخاطر بچم موندم اینایی ک‌میگم دلایل همسرمه

به نظرم حتما حق طلاق بگیر ازش. اگه نمیتونی طلاق بگیری اینو به روش نیار ازش حتما یه پشتوانه برا خودت بگیر طلا یا چیزی به نامت. اصلا راحت نگذر من روزاییو گذروندم که اعصاب و روان و زندگی و همه چیم به باد رفت. واقعیت همینه که اکثر مردها لیاقت محبت و زندگی خوب رو ندارن و قدر نمیدونن.