2777
2789
متشکرم

❤️🙏

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ده جلسه ۴۰۰تومن ولی من جلسه ای پولشو میزنم به حسابش یعنی جلسه ای ۴۰

چه خوب، لطفا اگر راضی بودی بگو تا منم باهاش بگیرم 

قبلا کلاس گرفتن، ی ترم خوب بود اما ترم دوم با همون خانم گرفتم افتضاح بود

الان دنبال ی معلم خوب هستم 

چه خوب، لطفا اگر راضی بودی بگو تا منم باهاش بگیرم قبلا کلاس گرفتن، ی ترم خوب بود اما ترم دوم با همون ...

چشم اگه خوب بود حتما میگن بهتون از همین سایت گرفتین؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
شما سطح تون چیه هدفتون چیه برای زبان خوندت

من برای دانشگاه میخام بخونم گویا آزمون داره دانشگاه و منم از بهمن دانشجو میشم و سطح زبانم متوسط روبه پایین هستش

آهان اوکی موفق باشید

مچکرم همچنین ❤️🙏

چشم اگه خوب بود حتما میگن بهتون از همین سایت گرفتین؟

نه یکی از دوستام معرفی کرد 

خیلی گرن می‌گرفت ولی خب من اونموقع قیمت دستم نبود. چون دوست گفته بود خوبه منم گرفتم 

ترم اولش هم عالی بود، منتهی من ترم بعد باهاش گرفت انگار حس کرد جای پاش، سفت شده، افتضاح شد 

اصلا ترن دوم رو راضی نبودم، چون یک ساعت کلاس بود از سر و تهش میزد 

وسط کلاس دخترش میومد باهاش حرف می‌زد، ی وقتایی دوربینش رو خاموش می‌کرد که با دخترش حرف بزنه وسط کلاس میخندید هم من تمرکزم رو از دست میدادم هم خیای به نظرم زشت و غیرحرفه ای بود کارش 

استاد معروفی بود انگار و زیاد کلاس داشت برای همین کلاس رو سرسری می‌گرفت 

نه یکی از دوستام معرفی کرد خیلی گرن می‌گرفت ولی خب من اونموقع قیمت دستم نبود. چون دوست گفته بود خوبه ...

بله یه عده تعهد کاریشونن صفره متاسفانه🤦

من مبتدی ام میخوام آیلتس بگیرم ،شما شرایط تون چیه هم هزینه رو بگید و اینکه یه روزمه کاری از خودتون

عزیزم من کانال دارم میتونید چک کنید

هزینه برای مبتدی۱۲ جلسه ۳۵۰ تومن

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
بله یه عده تعهد کاریشونن صفره متاسفانه🤦

چون پول کل ترم رو هم می‌گرفت دیگه میدونست تا اخر ترم من هستم، الان هم با یکی گیه صحبت کردم جلسه ای 1 و 60 تقریبا میگیره اما شما میگی جلسه ای 40 خیلی بهتره 

برای همین اگر راضی بودی بهم بگو 

و اینکه چه کتابی درس میده؟! 

[QUOTE=361704648]پس چرا با من برنداشتین🥹[/QUOTE[عزیزم دلم تبلیغشونو دیدم به کلاس زبانم به شدت احتیا ...

موفق باشی😘😘

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
2810