2777
2789
عنوان

دختره به کراشم دست داد وای 😑😑😑🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 49 پست
منم آدم مذهبی نیستم ولی ب پسرا دست نمیدم اون دختره کلن خرابه تو کلاسم همش راجب رابطه ج حرف می‌زد 😒� ...

آفرین 

ولش گفتم که از اون دخترا زیاده 

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

حرفتون درستهاما جامعه تا جامعه فرق دارهشاید تو یه شهری یه دختر سیگار بکشه عادی باشهتو یه شهر ی دختر ...

عزیزدلم من تو شهریم ک تو ی خیابون ک رد میشی از هر ده تا دختر چندتاشون سیگاریه 

سیگار هم حرام نی بنظرم  حداقل من آیه ای راجبش نخوندم

اما خودم موافق سیگار نیستم چون آسم میاره

در کل حرف خدا بیشتر برام سنده خودم ب شخصه سعی میکنم رعایت کنم ولی متاسفانه جامعه طوری شده ک اگ ب حرف خدا گوش کنی انگار عقب مونده ای و همه میگن روشن فکر نیستی 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرفتون درستهاما جامعه تا جامعه فرق دارهشاید تو یه شهری یه دختر سیگار بکشه عادی باشهتو یه شهر ی دختر ...

حالا من گناه های دیگ انجام میدمااا  ک اشتباههه  باید ترک کنم 

اما حداقل تو موضوع نامحرم فعلا گناه نمیکنم امیدوارم بعدشم همین باشه تو شرایط سخت قرار نگیرم مثلا دست نمیدم بوس نمیکنم ، دوستی با پسر رو قبول ندارم 

اما همه اینها خیلی تو محیطی ک زندگی میکنم عادیه انگار ک اصلا روالش  باید این باشه 

کلا بنظرم نباید گناه عادی بشه و قبحش  بریزه  حتی همون غیبت البته اگ واقعا بخوایم  ب دینمون  عمل کنیم  هر چند خودم دیدم ضعیفه 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

حالا من گناه های دیگ انجام میدمااا ک اشتباههه باید ترک کنم اما حداقل تو موضوع نامحرم فعلا گناه نمی ...

دیادم = دینم