2777
2789

من دانشجوام خانوادم نظامین برادرم نخبه هستش تهران درس میخونه

منم علاقه ب ارایشگری دارم تصورم ب این بود ک ارایشگر میشم در کنارش لیسانسمم میگیرم..اما هرچی خاستگار شغل ازاد برام میاد بابام رد میکنه میگه شغل ازادا بیکارن امنیت ندارن محض سرگرمین😐

حالا موندم چیکار کنم همچنین خاستگار همکار بابام هم دارم ولی حقیقتش شغل دولتی بخور نمیری هستش

نظر شما چیه لطفاااا صادقانه بگین

آرایشگری ربطش به خواستگار چی بود🤔

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم دولتی شایدکم باشه ولی ریسک هم نداره بیمه هم داره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

دولتی داریم تا دولتی

هر آزادی هم بد نیست خب

ولی پدرت راست میگه کارمند و رسمی باشه خیلی بهتره

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

ارایشگری ینی شغل ازاد

خب تا زمانی که شغل دولتی پیدا کنی اونو ادامه میدی

من خودم دارم واسه سردفتری میخونم ولی فعلا ناخنکارم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
من همسرم شغلش ازاده درامدش طوریه ک پزشکا و جراحا هم انقد درامد ندارن.تمام بازاری ها همینن😂این حرفا ...

خود پزشکا هم شغل دوم آزاد دارن 

یا طرف پزشک همسرش شغل آزاد داره

دانشجو پزشکی 

عزیزم با حقوق شغل دولتی واقعا نمیشه زندگی کرد کل عمرت رو فقط باید قطره چکونی زندگی کنی 

همسر من شغل آزاد داره و درآمد ماهی ۴۰ تومن باز هم کم میاریم 

حالا تو فک کن با حقوق ۱۵ تومن دولتی چجوری میخوای زندگی کنی

فقط دو خط اول مخصوصا جمله دوم

🤣🤣

2810