2777
2789
عنوان

من عاشق بچه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 26 پست

اونهایی که هم خون داشتن به کجا رسیدن حالا ؟؟

بحث دوست داشتن بچه و دنیا اوردن بچه دوتا مسئله ی کاملا جداست 

اتفاقا هر چی بیشتر بچه ها رو دوست داشته باشی بیشتر سعی میکنی شرایط زندگی بهتر رو براشون مهیا کنی 

هر کی هم بگه با بالا رفتن تعداد افراد شرایط رسیدگی بهشون یکسان میمونه یه متوهم دروغگو هست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونهایی که هم خون داشتن به کجا رسیدن حالا ؟؟بحث دوست داشتن بچه و دنیا اوردن بچه دوتا مسئله ی کاملا ج ...

همسن و سال بودن هم خون خیلی خوبه 

مثلا خواهرای هم سن و سال با هم دوستن 

دعوا میکنن قهر میکنن ولی تهش همو دوست دارن مثل مامانم و خالم ام ، ولی من چی خواهر ندارم سنگ صبور ندارم دوست و رفیق هیچ وقت خواهر آدم نمیشه 💔

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی
همسن و سال بودن هم خون خیلی خوبه مثلا خواهرای هم سن و سال با هم دوستن دعوا میکنن قهر میکنن ولی تهش ه ...

همه ی خواهر و برادر ها دلسوزو غمخوار هم نیستن 

همه ی خواهر و برادرها هم دشمن هم‌نیستن  

ولی تعداد خواهر برادرهایی که پشت و پناه و غمخوار هم بودن رو خیلی کمتر دیدم بیشتر حسادت و رقابت دیدم  بینشون تا رفاقت 

مخصوصا زمانی که ازدواج کردن و بچه دار شدن 

شوهر من پولدار تره 

اخلاقش بهتره 

بچه ی من باهوش تره 

حرف گوش کن تره 

زم‌من اِله بِله بچه ی تو فلانه 

همه ی خواهر و برادر ها دلسوزو غمخوار هم نیستن همه ی خواهر و برادرها هم دشمن هم‌نیستن ولی تعداد خواه ...

قبول دارم همه دلسوز هم نیستن 

ولی من اکثرا خواهر برادرانی که دیدم خیلی با هم خوب بودن و رفاقتشون پایدار بوده حتی بعد ازدواج 

به هر حال تجربه هر آدمی متفاوته 

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی