2777
2789
عنوان

اخه درس خوندن هم چش زدن داره

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 20 پست
چشم نمیخوری مغزت به خودش مغرور میشه میگه من اینقدر توانایی دارم دیگه نیازی به تلاش بیشتر نیست چون با ...

نه بابا.الان انقد دوس دارم بخونم.چون بدنم عادت کرده.ولی از نر جسمی نابودم.رنگم عوض شده.بدنم مور مور میشه.سرگیجه گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا.الان انقد دوس دارم بخونم.چون بدنم عادت کرده.ولی از نر جسمی نابودم.رنگم عوض شده.بدنم مور مور ...

اونو باشما نبودم با کسی بودم که گفت برای بقیه تعریف میکنم امرژیم از بین می‌ره 

شما هم بقیه می‌دونن خوب داری پیش میری برات انرژی منفی می‌فرستن؛ بعضیا با حسودی بعضیا با حسرت

من یبار ب یک نفر تو محیط کار گفتم اره برای فلان کارم روزی ۴ ۵ ساعت تمرین میکنم و خلاصه برنامه ام رو گفتم، البته بعداز کلی چک و چونه چون نمیخواستم بگم

و اوناهم ک واییی چقدر زیاد ما نمیتونیمتو چقدر تلاش میکنی و... 

شاید باورتون نشه از فرداش روزی ۳ بار، هربار دوسه ساعت خواب بودم بجز خواب شب... 

اصلا نمیتونستم ازجام بلند بشم

وقت بیداری چشمام نیمه باز بود و خسته

نیمساعتم نمیتونستم تمرین کنم

بزور برای غذا و اب و دستشویی از جام بلند میشدم

حرف زدنم شل شده بود، زبونم نمیچرخید

خلاصه تا یکماه وضع همین بود ازمایشم دادم همه جیزم نرمال بود

واقعا چشم زخم خیلی بده

هرکی پرسید بگو نخوندم، کم خوندم، بازدهی نداره خوندنم

بعدم برو ی گوشه بشین ک دورت خالی نباشه جمع بشن

باهاشونم سرد برخورد کن ک دم ب دقیقه نیان ب حرفای بیخود زدن و... 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
من یبار ب یک نفر تو محیط کار گفتم اره برای فلان کارم روزی ۴ ۵ ساعت تمرین میکنم و خلاصه برنامه ام رو ...

من چون صبح زود جز اولین نفرات میرم دورم خالیه.بعد هرکدوم زود تر برسه میاد پیش من باورت میشه؟

ولی دیگه فهمیدم کجا بشینم.میرم یه جایی که اصلا تو چشم نباشه.کاملا رک بهشون میگم دلم نمیخواد با کسی حرف بزنم.رودروایسی که ندارم