2777
2789
عنوان

روز زن برای مادر شوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 102 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد عروس زه مادر شوهر کادو بده عجیب نیست؟

در عرف و فرهنگ ما خیر

اما شما نیازی نیست هدیه بدید. پسرشون هدیه بدن کافیه و درگیری و توقعات کمتر میشه

همیشه توی نی نی سایت از دو ماه مونده به روز مادر عروس ها زره تنشون میکنن که بجنگن تا کادو ندن و شوهرشون رو هم اعدام کنن اگر کادو داد😀

بی خیال بابا یه روزه دیگه. نیاز با اینقدر ناراحتی و اعصاب خردی نداره

روز زنه برو تقویم رو بخون

برای من روز مادره❤💜🤗

همسر و پسرمم ب من روز مادر و زن رو تبریک میگن

منم ب مادر و مادرشوهرم کادو میدم ، کیک میگیرم و تبریک میگم

هرچند اونا هم زبانی میگن روز توام مبارک💜🌱💜

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
اونم بکی لنگه توعه که خودش رو سانسور میکنه والا طرف ما که روز زنه و حتی من و خواهرانم بهم کادو مید ...

و این روز رو برای خودتون تبدیل به رقابت کردین

از امسال بیایید و روز زن، از بچه و شوهر خودتون توقع کنید و خودتون برای مادر و مادرشوهرتون کادو هرچند شما بگو ۱۰۰ تومن پول، و یه جعبه شیرینی ببر

اینجور بدون جنگ و اعصاب خردی و با شادی و خوشحالی این روز در تقویم ثبت خواهد شد🤗🤲🏻❤💜

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
در عرف و فرهنگ ما خیراما شما نیازی نیست هدیه بدید. پسرشون هدیه بدن کافیه و درگیری و توقعات کمتر میشه ...

اون مادرشوهران که بخیلن خانم عزیز من اتفاقا اول تاپیک هم نوشتم همیشه گرون ترین چیزا رو خریدیم شوهرمم تشویق کردم سال قبلش ساعت اصل براش گرفتیم ولی پارسال چون جیب پسرش خالی بود تو قیافه بود چون مادرشوهرا همیشه دنبال کندن از پسرشون که یوقت به عروس بدبخت جیزی نرسه ، همینم هست که خدا هر چی درد و مرضیه بهشون میده

خب روز زن باشه. مگه شما زن مادر شوهرتون هستی که توقع کادو ازش داری؟!!برای شما باید همسر و فرزند خودت ...

مگه مادر شوهر من مادره منه که توقع کادو داره ، ضمننا روز شخصیت زنه خانم محترم یعنی هر زنی مثلا خواهر حتی عمه والا من پارسال برای مادرشوهر خواهرمم حتی کادو دادم 

طرف شما کجاست که کادو گرفتن اینقدر برد محسوب میشه؟!!!

طرف ما همونجایی که میگن کادو بدیم تا محبت بینمون زیاد بشه نه اینکه کادو به زور بگیریم بعد برا بقیه چیزای پوشیده و کهنمون  رو ببریم دقیقا کاری که مادرشوهرم میکنه

2810