2777
2789
عنوان

روز زن برای مادر شوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 102 پست

ت‌وقعتون بیجاست روز مادر بشما کادو بده؟؟

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

روز‌زن‌مگه‌مادر شوهر باید کادو‌بگیره؟؟؟؟ شوهرتون باید بگیره دیگه به عنوان مادر همسرتون هم واسه روز مادر واسش یه مادو بگیرین درسته منم دل خوشی از مادر شوهرم ندارم ولی دیگه انتظار کادو داشتن زیادیه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سخت نگیرید. 

من یک تونیک شلوار برای مادرها میگیرم. دو تا مثل هم. 

مادرشوهرم ایراد میگیره. 

با حقوق خودم میخرم. 

شوهرم تو عمرش نخریده. 

ولی مادرشوهرم فکر میکنه پسرش پول داده  و  همیشه ناراضیه...فکر میکنه مثلا پسرش دو میلیون داده.  من یک تومان را گذاشتم جیبم!!!!.... ( مثال زدم) 

میره پشت سر من غیبت میکنه. که کادو خوب نبود. 

این سری اگر از کادو ایراد گرفت چی بهش بگم؟ میخوام بگم دندان اسب پیش کش را که نمی‌شمارند. با پول خودم خریدم. 

من اصلا اهل این تبریکا و این روزا این کارا نیستم ، به هیشکی نه کادو میدم نه تبریک میگم ، فقط زنگ مامانم میزنم و ازش تشکر میکنم که مادر نمونه ای هستی همین. نه انتظار دارم کسی به من تبریک بگه نه هیچ چی ، البته یه جاری دارم که ایشون کادو میدنو شوهرشم همچنین و دخترای مادرشوهر هم همچنین تبریک میگن زنگ میزنن راه دورن... همش هم مادرشوهر ام میگه بهم دخترام تبریک گفتن فلانی هم اینو خرید ، من هم همچنان نگاه میکنم   اینجوری ام و مثلا کادو نشون میده میگم مبارک تون باشه . ولی اصلا به زبونم تبریک براش نمیاد ها   . شوهرم که اصلا تو این فازا نیس . ول کن بابا اینقدر خودتونو دق ندید و با این چیزا ذهنتونو مشغول نکنید.اصلا اهل تولد و چی میدونم سالگرد هم نیستم ، اونا تولد بگیرن میرم میشینم نگا شون میکنم و میام . اصلا تولد و جشن نگرفتم بگم بیان . همون که سالی دوبار مهمونیشونو میدم خیلییییییی واسم سخته چه برسه باز اینکاراااا

الان همه نظرا رو بخون میگن چرا مادرشوهر به عروس کادو بده ، ولی بعد همونا میگن وظیفه به مادرشوهرتم رو ...

عزیزم خودت رو ناراحت نکن بعضی از آدما درکی از احترام به خودشون ندارن ، کسی که معنی روز زن رو نمیدونه هیچ توضیحی براش ندی بهتره حال خودتو خراب نکن

تاپیک کادو برای یلدا رو عمه من زده عزیزم؟ منم در گرو کادو نیستم شما دوست داری جبه بگیری چون خودت لا ...

من برای کادو دادن با طیب خاطر تاپیک زدم نه کادو گرفتن با خشم و دعوا. اگر دنبال کنکاش کردن هستی حداقل مصداق مناسب پیدا کن😀 ضمنا اونی که رفته تاپیک زیر و زبر میکنه چطوری به این نتیجه رسیده که من الان مادر شوهر هستم زیادی باهوشه😉

روز مادر مگه تو شوهرت هر کدوم جدا کادو می‌گیرید برا مادرشوهر ت ؟؟؟ اگه آره خب تو نگیر  اصن لازم نیس خودت سوا بگیری  براش  

ولی اگه منظورت اینه که همسرت هم کادو نده به مادرش چون مادرش بشما کادو نداده  این قابل قبول نیس  اصن بشما ربطی نداره اون مادرشه وظیفه اشه از جیب خودشم  میده   چطور تو می‌خوای از جیب همسر ت حتی برای مادرشوهر خواهرتم کادو بدی ولی همسرت اجازه نداره برا مادرخودش کادو بخره ...

روز مادر مگه تو شوهرت هر کدوم جدا کادو می‌گیرید برا مادرشوهر ت ؟؟؟ اگه آره خب تو نگیر اصن لازم نیس ...

من خودم رو گفتم چیکار به شوهرم دارم عزیزم ، من هر سال گرفتم و تبریک گفتم ولی اون حتی شعور تبریک گفتن نداره 

من برای کادو دادن با طیب خاطر تاپیک زدم نه کادو گرفتن با خشم و دعوا. اگر دنبال کنکاش کردن هستی حداقل ...

الان من با خشم و دعوا کادو خواستم؟  اگه خوب نگاه میکردی گفتم منم با طیب خاطر به مادرشوهرم هر سال کادو دادم و تبریک گفتم ولی نه تنها شعور نداره تازه یه جوری کرم میندازه که دعوا بیوفته بین من و شوهرم آدم اگه روانی نباشه ۲ روز بعد روز زن میاد کادو روز مرد میده به پسرش؟ چون دست پسرش خالی بود فهمش نرسید فقط خواست بگه چون کادو کم بود من فقط به پسرم کادو میدم 

پس اگه روز مادره شوهرت چرا بهت تبریک بگه به قول خودتون مگه تو مادره شوهرتی

نه من انتظار ندارم

اون کادو میگیره و اینا

منم بغل میکنه بوس میکنه ، مادرمم همینجور 

به منم میگن روز توام مبارک

چون منم برا پسرم، مادر هستم🤗

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
2810