2777
2789
عنوان

الان تو بهشتم 💚

159 بازدید | 24 پست

خدارو شاکرم که این سفر رو به عشق امام رضا (علیه السلام ) اومدم و آقا خودش ما رو طلبید

.

ولی خب این سفر قرار بود خوب پیش بره 

من با شوهرم اومدیم. ی جورایی ماه عسل

از اول همش دعوا بود. الانم که بهم گفت امروز حوصله ندارم تو برو بیرون . منم گفتم نمیرم با هم بریم . گفت یعنی چی برو . شاید بخواییم تنهایی بریم حق نداریم منم تنها زدم بیرون ..

واقعیتش انقدر گریه کردم چشمام پف کرده الان تو صحن  تنها نشستم .. و واقعا نمی دونم چیکار کنم ..

🥲🥲🥲

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بمیرم برا دلت🥲

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

دوستان چند نفر لطفا تاپیک آخرمو گزارش بزنید

هر کسی کرد لایک کنه این کامنتو براش آیت الکرسی میخونم 🩷

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

سلام عزیزم برا منم دعا میکنی امتحانمو پاس شم؟ من خیلی دورم خیلی دور

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

دعا کن نمازتو بخون برگرد هتل استراحت کن باز دوباره شب برو شبش خیلی باصفاس

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
براى چى دعوا كردينالتماس دعا زيارتت قبول باشه

قبلا ی حرفی پشت سر فامیلمون زده بود . بعد نمی دونم چ صحبتی پیش اومد بهش گفتم توام اونو گناهشو نشور . از کجا معلوم همچین ادمی باشه . گفت الان چیشد یهو بافتی رو این قضیه که دعوامون بشه . الان چرا از اون طرفداری میکنی ؟

واقعیتش خیلی مغروره گفتم ناراحت شدم . گفت خب بشو

بعدش گفتم به غلط کردن افتادم با تو اومدم مسافرت

قبلشم کلی چیزای جزئی بود همش ناراحتی و دعوا پیش اومد

2810