2777
2789
عنوان

باخسیس بازی و پس انداز کسی تونسته خونه دار شه

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 31 پست
همه چی وابسته به شرایطهاصلا نمیشه گفت اره یا نهشما تلاشتو بکنان شاالله میخری

من دوسال این کارو کردم خریدم😁

می‌خوام یکی دیگ بخریم بدیم اجاره ولی خب قناعت سخته

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

با هر ماه یه ذره طلا خریدن نه، ولی اگه بتونین وام سنگین بگیرید و یک جا طلا بخرید و قسط بدید کم کم میشه. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا دورتون بوده همچین آدمی

زیاد 

ولی نباید پول بزاری بانک

طلا بخر

ماشین بخر 

موقعش که شد همه بفروش

وام بگیر

میتونی خونه بخری

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ما خسیس بازی در نیاوردیم ولی قناعت کردیم

از خیلی چیزاکه دلمون میخواست اما میتونستیم چشم پوشی کنیم و واجب نبود گذشتیم

سالی یه بار فقط مسافرت رفتیم

۷ سال چیزی برای خونمون نخریدیم از وسایلو ...

با وامو و پس انداز تونستیم بخریم

البته که توکل برخدا کردیم و من هررررر شب سوره واقعه میخوندم

با سوره واقعه واقعا روزیمون بیشتر شد

در چه حد خسیس بازی؟ من از خوراک و سلامتیمون نمیزنم ولی خرید لباس رو کمتر کردم و شکر خدا تو یه سال تو ...

ن دیگ مثلا دیدم خانومایی ک دیس دیس برنج میریزن تو اشغال مثلا مواظب باشی اسراف نشه و هرجای سالم بکنی ن چیزای ناسالم

شدن ولی دیگه خودش ندیده یا زن دوم دیده یا...

چرا خیلی بده مرد چیزی ب نام همسرش نکنه من ک خونمون رو بنام خودم گرفتم مستقیم از خریدار

اینکه صدرصد دیگ ۵۰درصد قشر ضعیف هم الان بیس الی سی درآمد دارن

ما اون زمان حقوق هردو مون حدود 200هزار بود وبا مدیریت همسرم بعد از 4سال زندگی مشترک با وام و پس انداز صاحب یک آپارتمان 80متری شدیم از طرف تعاونی مسکن اداره

کاربر آقا 
با هر ماه یه ذره طلا خریدن نه، ولی اگه بتونین وام سنگین بگیرید و یک جا طلا بخرید و قسط بدید کم کم می ...

من هردوشو انجام دادم هم ریز ریز خریدم هم زیاد ولی خب یهو بالا کشید ماشینو روش گذاشتیم و ی نیمه ساخت گرفتیم الآنم وام ثبت نام کردیم 

دیروز شمردم۳۰تا سکه پارسیان دارم که بالای صد قیمتشونه و همشو از صد سوت تا ی گرم دستم میومد ب جا هرجای اضافه میخریدم

من هردوشو انجام دادم هم ریز ریز خریدم هم زیاد ولی خب یهو بالا کشید ماشینو روش گذاشتیم و ی نیمه ساخت ...

همین روال رو ادامه بدید

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
ما اون زمان حقوق هردو مون حدود 200هزار بود وبا مدیریت همسرم بعد از 4سال زندگی مشترک با وام و پس اندا ...

چ خوب ولی ما هیچکس پشتمون نبود حتی وامم نتونستیم بگیریم الان ی وام ثبت نام کردیم اونم فقط صدتومن اگه بتونیم همونم بگیریم کافیه بقیشو جور میشه 

چ خوب ولی ما هیچکس پشتمون نبود حتی وامم نتونستیم بگیریم الان ی وام ثبت نام کردیم اونم فقط صدتومن اگه ...

ماهم از کسی کمک نگرفتیم فقط روی داشته های خودمون حساب کردیم انشاالله وام تون جور میشه و زود صاحب خونه میشید

کاربر آقا 
چ جالب

واقعیته

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

2810