2777
2789
عنوان

گشنم نبود نهارنگرفتم بنظرتون زشته

849 بازدید | 42 پست

دانشجوییم بچها اومدن سلف منم باهاشون اومدم ولی گشنم نبود غذا نگرفتم الان اونا دارن میخورن من میگم یوقت زشت نباشه فک نکنن برا پولشه و اینا؟ 

اخه یبار دیگه هم تو رودروایسی گیرکردم گرفتم همش موند 

درضمن هوس هم نمیکنم اینا غذایی گرفتن من دوست ندارم

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حداقل نگاشون نکن. سرتو بنداز تو گوشی یه موقع معذب نشن

الان دارم همینکارو میکنم یه صندلی هم اینور تر نشستم

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 

سعی کن به جایی برسی که نظر کسی واست اهمیت نداشته باشه

نه خب میگم فکرنکنن بخاطر پولش نگرفتم🫠

خیلی به این چیزا فکرمیکنم

ایرادی نداره ولی منم تو دانشگاه بچه هایی که ناهار نمیخوردن بعضی موقع ها از ذهنم رد میشد که نکنه طرف بخاطر پولش نخریده ولی اونی که من میگم به جای ناهار کیک و آبمیوه میخورد ولی اینکه چیزی نمیخوری خب معلومه که گشنت نیست 

ایرادی نداره ولی منم تو دانشگاه بچه هایی که ناهار نمیخوردن بعضی موقع ها از ذهنم رد میشد که نکنه طرف ...

اخه قبلش سرکلاس داشتم بیسکوییت میخوردم سیر شدم

الانم بهم گفت چرا نمیخوری من گفتم خونه میخورم نگفتم سیرمم😕

ما دهه شصتیا انقد غذای دانشگاهمون افتضاح بود که اونایی که میگرفتن عجیب بودن😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ایرادی نداره ولی منم تو دانشگاه بچه هایی که ناهار نمیخوردن بعضی موقع ها از ذهنم رد میشد که نکنه طرف ...

چه ارتباطی داره ب پول نداشتن

نمیخوام خودنمایی کنم ولی ما هر هفته تو خونه مون هم کوبیده داریم و جوجه وچلوگوشت وزرشک پلو 

با مخلفات

ولی تو دانشگاه تهش ی ابمیوه ببرم یا رانی یا شکلات کوچیک 

نمیشه قضاوت کرد 

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

من هم تو مهمونی ها برنج نمیخورم زشته؟؟(رژیمم)

وای منم اخه برنجاشم حجمش زیاده یا اینکه هیچوقت نوشابه نمیگیرم دلم درد میاد

واسه همین میگم فک نکنن برا پولشه

2810