2777
2789
عنوان

از مشاهده ی طرز صحبت کردن یه مادر و دختر سردرد گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 32 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه اصلا چرا با بچه اینجوری حرف میزنه؟دختره ۱۵ سالشه همسن دخترمه اعصابم بهم ریخت.یاد دختر خودم افتاد ...

آره واقعا طرز برخورد پدر و مادر با بچه مهمه ، شاید بگذره ولی روی بچه میمونه اثرش توی ناخودآگاهش ، بزرگ هم بشه یه تیکه از این حالت توی وجودش هست ، حالا کاری ندارم نمی‌خوام قضاوت کنم ایشونو ولی شاید اعصابش خورد بوده ...

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

دوستان فکر میکنن هرکی عمل کرده خیلی کمبود داشته که شاید هم داشته خب چه اشکالی داره؟ من کلی آدم عملی خوش اخلاق و خوب دیدم چه ربطی داره ؟ 

خودشونو گول میزنن چون ذات انسان زیبایی پرسته البته خودم عمل ندارم

دوستان فکر میکنن هرکی عمل کرده خیلی کمبود داشته که شاید هم داشته خب چه اشکالی داره؟ من کلی آدم عملی ...

نه من هم گفتم تا یه حدیش مشکلی نداره مال این زیادیه ببینیش خودت میفهمی لبهای خیلی بزرگ صورت بزرگ باسن و سینه های بزرگ غیر عادی و زشته

خدا کسی رو اینقدر زشت نیافریده همه جاشو عمل کنه .

ببین کار به بحث پزشکی و اینا ندارم اون که بحثش جداست ولی اگر آدم به اندازه از این عملا استفاده کنه در کل افراط و تفریط نکنه در هر چیزی ، دیگه عیب نداره اگر دوست داشت نچرال بمونه ، بمونه اگر هم نه خب مثلا لبش یا صورتش و ...رو خیلی خیلی کم ژل بزنه یا توی بقیه کار های زیبایی ولی نه اینکه مثل ایربگ بشه صورتشون مثل این کلیپهای اینستایی 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

میشه اینو پاک کنی میترسم شناخته بشم

عملیات با موفقیت انجام شد قربان 👮🏻

ببین کار به بحث پزشکی و اینا ندارم اون که بحثش جداست ولی اگر آدم به اندازه از این عملا استفاده کنه د ...

آدم نباید تحت تاثیر جامعه باشه و طبق اون پیش بره 

وقتی عیب و نقص اشکار نداشته باشی برای چی عمل کنی ؟

اینکه الان زاویه فک مد شده 

اینکهاندام ساعت شنی مده 

اینکه فیلر بغل ران مده

و خیلی چیزای دیگه بخاطر جامعه ای که توش زندگی میکنیم 

چون اجازه دادیم استاندار های زیبایی رو مد و رسانه تعیین کنه .

آدم نباید تحت تاثیر جامعه باشه و طبق اون پیش بره وقتی عیب و نقص اشکار نداشته باشی برای چی عمل کنی ؟ا ...

خودم هم موافق اینم دقیقا ولی من بحثم سر افراط و تفریط بود 

2810