2777
2789

اول از همه بگم که من به دو دلیل ناراحت شدم

اول اینکه وقتی به عیب و ایرادی دارم نباید اونو بلند توی جمع جلوی همه بگه جوری ک ابروی ادم بره و دوم اینکه من یه خواهر دارم دوسال بزرگتره که خیلی چیزا برای تذکر دادن داره ولی به اون هیچی نمیگه چون اون بهش این اجازه رو نمیده و بد برخورد میکنه. اما من چون همیشه به مامانم احترام گذاشتم و سکوت کردم هر نظری درباره ظاهر من داشته باشه بلند جلو همه میگه😐 من دیروز پریود شدم و بشدت کمرم و دلم درد میکرد واسه همین نمیتونستم صاف راه برم و کمرمو صاف کنم چون وحشتناک درد داشتم و داشتم یکم قوز راه میرفتم که مامانم جلو همه داد زد صاف راه برو اینقدر قوز نکن جوری که همه برگشتن نگام کردن. من حس میکنم رفتارا و سکوت خودم باعث شده اینجوری بشه و الان چندروزه که باهاش صحبت نکردم. کارم درست بوده یا نه؟  واقعا زشت بود حتی یکی پوزخند زد بهم

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق داری

مامانا بعضی وقتا ناخواسته یه چیزی میگن ک بدتر کارو خراب میکنن

من خودمم چند بار. پیش اومده که تو جمع چیزی به دخترم گفتم تذکر داذم مثلا بعد پشیمون شدم درسته که بچه ست ولی میفهمه و تو ذهنش میمونه

پروفایل عکس خودم نیست

احترام گذاشتن به پدر و مادر خیلی خوبه و کلی برکت وارد زندگیت میشه اما میتونی درباره چیزایی که ناراحتت میکنه باهاش صحبت کنی قرار نیست خودت رو سرکوب کنی..ازین تذکرا همه مادرا به بچه هاشون میدن

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

مامانا همه همینطورن نمیخوان قبول کنن دیگه بزرگ شدیم از دستش ناراحت نشو این دیگه اخلاقشه مثلا من الان دیگه خودم دارم مامان میشم چند شب پیش رفتم یه تیکه از سیسمونیمو که گرفته بودم عوض کنم با تشر بهم گفت نری دو ساعت تو خیابون ول بچرخیا این موقع شب حالا ساعت ۷ بود

بنظرم بشین باهاش صحبت کن بگو ک ناراحت میشی از این جور حرف زدنشقهرم ک فایده نداره ادم تا کی میتونه با ...

ببین من و خواهرم دوسال اختلاف سنی داریم. اون دوسال بزرگتره همین دوتا بچه هم هستیم. مامانم اوایل به خواهرمم تذکر زیاد میداد و نظر میداد اما اون همیشه با بی ادبی جوابشو میداد. دوبار اینکارو کرد مامانم دیگه جرعت نداره هیچی بگه و نمیگه. اما من هی سکوت میکنم خب اونم به خودش این اجازه رو میده ک بگه. 

وقتی قهر کنم یا سرسنگین برخورد کنم خیلی بیشتر توی ذهنش میمونه تا باهاش حرف بزنم فرداش یادش رفته 

احترام گذاشتن به پدر و مادر خیلی خوبه و کلی برکت وارد زندگیت میشه اما میتونی درباره چیزایی که ناراحت ...

اخه مامانم حرف رو یادش میره ولی قهر کنی یا سرسنگین باشی قشنگ توی ذهنش میمونه برای سری بعدش