2777
2789
عنوان

تجربه خودم از جراحی لیفت و پروتز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 41 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اصلا هیچی دیگه نمیبندم. چند ماه اول همیشه داشتم که فرم بگیره ولی بعدش دیگه اصلا نیاز نیست. یه وق ...

ببخشید شما کی عمل کردی؟ هزینش چقدر شد؟ چند سی سی بود؟ 

خدا نگاه نکن به جرم من نگاه بکن به کرمت              
بله شایدسه ماهم گن باید تنم باشه

الان دیگه ۱۰۰ درصد بخاطر همونه. من سینم اصلن برامدگی نداشت که لیفت بخواد. اینم در نوع خودش نعمتیه😁 سنم بالا بره افتادگی در کار نیست خدا رو شکر

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

ببخشید شما کی عمل کردی؟ هزینش چقدر شد؟ چند سی سی بود؟

چرا اسم دکترم یادم نمیاد؟ وایسا😅 الان میگم. من ۷ سال پیش عمل کردم. اونموقع پروتزا آلمانی در جه یک بودن. کل عملم با پروتز و دستمزد و همه چی شد ۸ و خورده ای

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

خیلی گرون نبوده بنظرت؟

یکی از بچه های باشگاه ما تابستون عمل کرد ۳۰ میلیون هزینه کرد

نمیدونم شاید عملا متفاوت بوده

اونم زیبایی بود

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

2810