2777
2789
عنوان

بچه ها حالم خرابه کات کردم بیایید بگید تقصیر کی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرت مرد زندگی نیست؟

عزیزم خوبه یه بار طلاق گرفتی

اگه هنوز صلاحیت اینو نداری تشخیص بدی مرد زندگی هست یا نه این یعنی خودت انقدر بچه ای که اصلا نباید چند وقت درگیر رابطه شی 

یکم به خودت بپرداز

شما تجربه یه شکست رو داشتی نباید بدون فکر وارد رابطه بشی چون باز محکوم به شکستی

یه آدم رو انتخاب کن که بشه بهش تکیه کرد بچه نباشه شغل داشته باشه جرئت وایستادن جلوی خانواده اش رو داشته باشه

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

بنظرم تو کار درست رو کردی 

ارزشت رو حفظ کردی و نشون دادی قصد ازدواج دازی و جدی هم هستی توش 

و نزاشتی یک نفز الکی بگه قصدم ازدواجه و نزدیکت بشه و ازت سو استفاده کنه

کار خوب رو کردی دختر، اگر برگشت که چه بهتر پس یعنی قصد اون هم ازدواجه، اگر برنگشت که تو مقصر نیستی و قصد اون شخص کلا در تضاد بود با قصد تو 

به حرف آدم 23 اعتماد کردی خودت مقصری . توی سن کم جدا شدی و عبرت نشده باز وارد رابطه شدی به قصد ازدوا ...

شوهر سابقم ۶ سال ازمن بزرگ تر بود و ازاین ناقص العقل تر بود

خب مگه ب سن هس 

شوهر سابقم ۶ سال ازمن بزرگ تر بود و ازاین ناقص العقل تر بودخب مگه ب سن هس

آره عزیزم به سنه . حالا اون عقلش کم بوده این که عقلش زیاد بود خیلی درست شد؟ کدوم پسر 23 ساله ای میاد با کسی ازدواج کنه که 1 بار جدا شده؟ اونم توی 23 سالگی؟ 10 سال دیگه دوراشو میزنه کیفاشو میکنه زن میگیره. چرا از واقعیت فرار میکنی که بکنن تو پاچت؟

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرم تو کار درست رو کردی ارزشت رو حفظ کردی و نشون دادی قصد ازدواج دازی و جدی هم هستی توش و نزاشتی ی ...

آخه به این میسوزم ۶ ماه انقد عاشقانه رفتار میکرد بعد یهو گف نمیدونم

کلا  خیلی حالم بده😔

فک میکنی سنم کمه؟ تو شهر ما همسنام بچه دارن

سنت کمه ولی چون تجربه داری باید بیشتر حواست باشه ولی پسر ۲۳ سال بچست و از اولش معلوم میشه طرف چند مرده حلاجه، شوهر من ۴۰ سالشه هنوز عقلش کمه شوهر خواهرم ۳۰ سالشه مثل ی پیرمرد رفتارش پختست

آخه به این میسوزم ۶ ماه انقد عاشقانه رفتار میکرد بعد یهو گف نمیدونمکلا خیلی حالم بده😔

خوب معلومه عاشقانه رفتار میکنه 

الان هرکی بیاد سمت تو عاشقانه رفتار میکنه 

چون مشخصه تشنه محبتی 

یعتی نمیفهمی همه واسه رابطه میخوان تورو الان.؟ چون سنت کمه و طلاق گرفتی همه میخوان بیان استفاده کنن 

نرو با این پسر ها نروووو

2810