2777
2789
عزیزم نیازی نیست به عطر فکر کنی !!!!وسیله ای هست که انسان بهش شناخت داره نیازی نیست از صبح تا شب بهش ...

عزیزم هر کی یه تفکری داره 

حالا من دوست دارم خوابم رو تعبییر کنم 

نه زمین به آسمون میره نه آسمون به زمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی تو عطر هم دنبال تعبیری ؟!خواب تعبیر نداره ساخته ذهن شماست و برگرفته از افکار و زندگی روزمره اس ...

پس فروید و همه نظریاتش کشک؟

خواب ها شاید اون تعبیر جادویی که از قدیم رایج بوده رو نداشته باشه اما تحلیل روانشناختی داره

مثلا بدن انسان امواجی رو دریافت و ثبت  می کنه. مثل امواج مربوط به وضعیت جوی. در طی سالیان بدن شما شرایط جوی روز قبل از  بارش باران سیل آسا رو ضبط می کنه و تشخیص میده شب به خواب میرید و خواب باران و سیل رو می بینید. 

باشه عزیزم شما امواجارو بگیر برا ماهم تعبیر کن !

باشه گلم. تو هم چشماتو ببند و دلتو خوشش کن که اگه با هر نظریه ای مخالفت کنی دیگران فکر می کنن خیلی کول و باحال و خاصی. این طوری زحمتش خیلی کمتر از مطالعه و کسب دانشه 

باشه گلم. تو هم چشماتو ببند و دلتو خوشش کن که اگه با هر نظریه ای مخالفت کنی دیگران فکر می کنن خیلی ک ...

عزیز دلم 

دانش....

اینایی که تو میگی دانش باشه 

دانش واقعی کجا بره سرشو بکوبه 

هی امان امان

عزیز دلم دانش....اینایی که تو میگی دانش باشه دانش واقعی کجا بره سرشو بکوبه هی امان امان

اصلا تو میدونی فروید کی بوده؟؟؟؟

اسم روانکاوی به گوشت خورده؟؟؟؟

هر چیزی تو ذهن کوچیک تو نگنجه خرافه نیست

دیگه هم جوابتو نمیدم

چون از قدیم گفتند جهل یه بیماری واگیرداره

اصلا تو میدونی فروید کی بوده؟؟؟؟اسم روانکاوی به گوشت خورده؟؟؟؟هر چیزی تو ذهن کوچیک تو نگنجه خرافه نی ...

عزیزم..... بیشتر مشخصه شما فقط یه چیزی از اینها شنیدی. چقدر هم سریع به هم می‌ریزی 

یکم رد خودت کار کن شما که انقدر مسلط هستی

شما تعبیرخواب بلدی ؟تعبیرخواب نذری گرفتن در مسجد چیه؟

تعبیرش خوبه عزیزم یعنی حاجت روامیشی معنیه خیروبرکتم داره

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

ولش کن عزیزم خودتو درگیرش نکن♥️

چشم عزیزم ممنون

درگیر شخص ایشون نشدم فقط تصور این که بچه های ما باید به بچه های امثال ایشون سر و کله بزنن و این که جامعه ما حالا حالاها قراره جهل رو بازتولید کنه ناراحتم می کنه

2810