2777
2789
عنوان

کیا زایمانشون نزدیکه بیاین

130 بازدید | 26 پست

هفته چندمین ؟چ حسی دارین؟ساکتون جمع کردین؟استرس زایمان ندارین؟

من۳۶هفته وسه روزم دوس دارم زودتر زایمان کنم نینیمو ببینم ولی از طرفی ترس زایمان دارم🫠

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۳/۲/۱آزمایشم مثبت شد🥰۱۴۰۳/۲/۱۷صدای قلبتو شنیدم نینی جونم♥️😘خدایا خودت نگهدارنینیم باش صحیح و سلامت بزارش تو بغلم شکرت😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۲۶ هفتم. هنوز مونده. خیلی انتظار سخته

من فردا 30 هفته میشم 😩

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
من هنوز سیسمونیمم کامل نخریدم😂😂

میخری انشالله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۳/۲/۱آزمایشم مثبت شد🥰۱۴۰۳/۲/۱۷صدای قلبتو شنیدم نینی جونم♥️😘خدایا خودت نگهدارنینیم باش صحیح و سلامت بزارش تو بغلم شکرت😍
حس و حال دو سال پیش من .. 😅شب قبل زایمان ساکمو بستم ی حس ترس و استرس و ذوق و شوق برای دیدار .. خیلی ...

از حاملگی خسته شدم دوران سختیه برام دعا کن نینیمو سالم بغل کنم و زایمانم راحت باشه❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بسلامتی 😍من هنوز وقت دارم

انشالله شمام بسلامتی زایمان کنی برای من و نینیمم دعا کن❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ۲۶ هفتم. هنوز مونده. خیلی انتظار سخته

اره واقعا برای من ک این دوسه هفته آخر خیلی داره دیرمیگزره خسته شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از حاملگی خسته شدم دوران سختیه برام دعا کن نینیمو سالم بغل کنم و زایمانم راحت باشه❤️

انشالله شما و همه ی خانمهای باردار به سلامتی و راحت زایمان کنید و نی نی های نازتونو بغل بگیرید 

اگه یادتون موند موقع زایمان  برا باردار شدن منم دعا کنید 🙏😍

مرضیه هستم 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

خسته نباش بعدش سختره .. کولیک و شب بیداریا واکسن و ...بعد میگی چقد خوب بود حاملگی 😐

من چون حاملگی اولمه اصلا ترس زایمان ندارم چون نمیدونم دردش چه جوریه ولی شاید منم برای حاملگی بعدیم ا ...

منم حاملگی اولمه ولی خب استرس دارم 

هرچی باشه باید تجربش کنم چاره ای نیس دلم میخواد زودتر بغل کنم نینیمو🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810