2777
2789

حالا مادرومادرشوهرب کنار که زود فهمیدن.   ب بقیه که دیر گفتید هفته چند گفتید فقط اونایی که دیر اعلام کردن بگن ممنون

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت نگفتم لازم به اعلام نیست به موقع همه میفهمند البته اگه قبلترش توسط ماد شوهر و مادر خود خانم باردار مطلع نشده باشند

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

چهار ماهگی گفتم .اونم دیگه شکمم مشخص بود کمی.بچه سوم هم به مادر خودم همون چهار ماهگی گفتم .هنوزم هر روز زنگ میزنه میگه چرا کردی؟این چه بلایی بود سرت اومد و فلان

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

خب عزیزم وقتی به مادرشوهر بگی همه متوجه میشن، من خودم قصد دارم هر وقت باردار شدم فقط به مادر و پدرم بگم و بذارم سه ماهم بشه بعدش به خانواده همسرم و بقیه فامیل هامون و دوست هام بگم.

هیچ وقت نگفتم لازم به اعلام نیست به موقع همه میفهمند البته اگه قبلترش توسط ماد شوهر و مادر خود خانم ...

خب کی دیدنو فهمیدن؟

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

ما توی خانواده شوهرم همون ازمایش رو که میگیریم تا حد پدر و مادر و خواهر برادرا خبر میدیم . به هیچ فامیل دیگه ای خودمون زنگ نمیزنیم خبر بدیم خودش بعد ها خود به خود می پیچه . فقط یه جاریم چون سقط داشت بار بعد از همه پنهان کرد تا چهار ماه ماه . همه مون هم درکش کردیم چون خیلی اسیب روحی خورده بود بار قبل . وگرنه اگر مشکلی نباشه دلیلی برای پنهان کردن نداره به نظرم یه اتفاق طبیعیه و برای همه اتفاق میفته 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
2810