سلام ،من یکیو خیلی دوست داشتم انقد اذیتم کرد انقد ناراحتم کرد هر کاری کردم ک نگهش ندارم اما اون با بی رحمی تمام ولم کرد گفت من نمیخوام ازدواج کنم منن رفتم۵ ماهه ک رفتم تلاش میکنم فراموشش کنم خیلی اذیت میشم ن بخاطر اون ،بخاطر بدی هایی ک در حقم کرد امروز تو ی گروه دیدم نوشته با دوس دخترم استوری گذاشتم .وو.خبر نداره من اونجام واقعا دلم گرفت مگ چی میشد با من میموند🥲
طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود
قشنگای مامان من هرکاری میکنم برای آینده شماست🤍 شما فقط یبار زندگی میکنید دلم میخواد شاد و سرزنده باشید. هر تصمیمی بگیرید و هرجوری باشید مامان عاشقانه دوستون داره❤️ برای دخترای قشنگم هلن و هانا❤️❤️❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سرتو با درس و کار و... گرم کن. سرت گرم بشه کمتر بهش فکرمیکنی و زودتر فراموش میشه. زمان میبره ولی یادت میره. جاش میمونه ولی دردش یادت میره. رو خودت کار کن
خدامیخادبعضی ها رواززندگیت بیرون کنه.پس واسه داشتنشون استقامت واصرارنکن.عزیزمن حق داری وابسته بشی.اما هروقت اومد به فکرت به بدی هاش فکرکن اینقدرفکرکن کم کم درذهنت کمرنگ بشه.درکنارغصه خوردن وناراحت بودنت حتما حتما روی خودت کارکن.اصلا به هیچ وجه دیکه سمتش نرو.سعی کن خودتو سرگرم کنی زیاد.بشو بزرگترین حسرتش.امیدوارم اینقدرخوشبخت بشی که اصلا به اون فکرنکنی
نه این حرف برا من ثابت شد منم مثل تو بودم الان به حکمت خدا پی بردم خدا یکیو بهم داد که عاشقانه دوسم داره و قدرمو میدونه اصلا غیر قابل مقایسس با اون هرروز خداروشکر میکنم بابت داشتنش یه تار موشو با کل دنیا عوض نمیکنم
دانشگاه ،سرکار ،کتابخونه و... همه جا میرم ولی دردش زیاده.مخصوصا ک برای اون مهم نیست🥲و راحت رفت
اولش همینه با گذر زمان خوب میشه مثلا ۳ماه دیگه حالت بهتر میشه ولی دوباره ماه بعدش حالت بد میشه اما شکنکن۶ماه بعد یا سال بعد خیلی خیلی حالت خوب میشه. تجربه من بعد از کات کردن یه رابطه ۳ساله
مرسی جااااااانممممم درس و دانشگاه و کار دارم و میرم ضمنا ب کتاب خیلی علاقه دارم کتابخونه میرم کتاب میخرم و میخوام کتابمو چاپ کنم اما واقعا اون فرد برام مهم نیس و نمیخوام برگرده فقط افسوس و غم این ک انقد ب من بدی کرد و ب دیگران خوبی .. قلبمو ب درد میاره
طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود