2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میخواد واسه شوهرم تولد بگیره😖

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 61 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه اشکال داره ؟ مادره بذار بگیره البته فکر میکنم شاید میخواد به این بهانه شما شب یلدا کنارشون باشید ...

ما که هرسال شب یلدا چه تولد بگیره چه نگیره میریم خونشون. از این حرصم میگیره که دقیقا از سالی که ما ازدواج کردیم یادش افتاده باید واسه پسرش تولد بگیره، قبلنا همچین چیزایی نبود تو خانوادشون. بخاطر همین کاراش حس میکنم با من تو رقابته که یوقت از من کم نیاره و بعدم شوهرم کشیده بشه سمت من

[QUOTE=361694619]به نظر من خوبه که برای پسرشون ارزش قایل هستن مال ما که حتی کادو هم نمیدن بهش[/QUOTE ...

چی بگم 

ولی نتیجه سالها زندگی مشترک اینو بهم میگه که  آدم باید با عزیز یه خونواده ازدواج کنه نه کسی که بهش اهمیت نمیدن الان من هم میگم خوش  به  حال شما که ارزش به شوهرت در واقع ارزش به شماست 

بعضی  وقتها برای اینکه خودمون راحت زندگی کنیم بهتره که دیدگاهمونو عوض کنیم از یه سمت دیگه به قضیه نگاه کنیم

چجوری تحملش میکنی ؟ مادرشوهر منم اینجوریه هی قربون صدقه شوهرم میره اما شوهرمو دیگه کشوندم سمت خودم ا ...

خدایی بگو چجوری کشوندی سمت خودت؟ شوهرم و ننش که مثل نامزدا میمونن باهم. همشم زیر سر مادرشه

خدایی بگو چجوری کشوندی سمت خودت؟ شوهرم و ننش که مثل نامزدا میمونن باهم. همشم زیر سر مادرشه

با جنگ و دعوا 

هر شب پیش مامانش بود پیام بارونش میکردم میگفتم تو زن گرفتی منو ول میکنی میری اونجا میشینی منم دل دارم حوصلم سر میره خیلی دعوا داشتیم سر این موضوع  

یه مدت بی محلی کردم بهش دیدم داره درست میشه و کمتر میره یا هم اگ میرفت زود میومد خونه 

منم کم کم با محبت و زبون خوش نگهش داشتم .. 

با جنگ و دعوا هر شب پیش مامانش بود پیام بارونش میکردم میگفتم تو زن گرفتی منو ول میکنی میری اونجا میش ...

ایول چه سیاستی به خرج دادی. بعد اونموقع که پیش مامانش بود از رفتارا و جنگ و دعواهای تو به مامانش چیزی نمیگفت؟؟

اخه شوهر من خیلی دهن لقه اگه بخوام باهاش دعوا کنم بعد که با مامانش تنها میشه پشت سرم با مامانش حرف میزنه.

ایول چه سیاستی به خرج دادی. بعد اونموقع که پیش مامانش بود از رفتارا و جنگ و دعواهای تو به مامانش چیز ...

چرا همه رو ب مامانش میگفت میومد خونه من باهاش دعوا میکردم زنگ میزد ب مامانش 

مامانش هم میومد خونه با من دعوا میکرد میرفت 

منم کم نمیاوردم یبارم بهش گفتم تو جر و بحث زن و شوهری دخالت نکن منم جوابشونو میدادم 

بعدشم باهاشون قهر میکردم و سر سنگین میشدم شوهرمم تحمل قهر و کم محلیو نداشت طوری رفتار میکردم حتی غذا هم جلوش نمیزاشتم وقتی دیدم داره درست میشه و کم میره اونجا محبت کردم بهش و وابسته ی خودم کردمش 

چرا همه رو ب مامانش میگفت میومد خونه من باهاش دعوا میکردم زنگ میزد ب مامانش مامانش هم میومد خونه با ...

اه متنفرم از مردای دهن لق ولی دیگه چه میشه کرد

امیدوارم شوهر منم مثل شوهر تو اهلی بشه

چقد خودشرینه مادرشوهرت

مث مادرشوهر منه

منم دیدم این طوره

پسرشو  دادم خودش  ینی  بی محلی  کردم

جوری  ک شوهرم گف  کافیه 😁😁

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
2810