2777
2789

دوستان زشت نمیشه؟ معمولا همرنگ میپوشن

مانتوم لی ابی متوسطه

خیلی پر رنگ نیست

همه تاپیک ها و کامنت ها مربوط به یک نفر نیست  دوست عزیز.کاربری مشترکه بین دونفر و قبل از چک کردن تاپیکا و انگ دروغگویی بفهمید اینو 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جلو باز باشه قشنگ میشه کاش عکس میذاشتی بهتر بهت میگفتیم

رنگش مث اینه

کار به رنگ دارم فقط

همه تاپیک ها و کامنت ها مربوط به یک نفر نیست  دوست عزیز.کاربری مشترکه بین دونفر و قبل از چک کردن تاپیکا و انگ دروغگویی بفهمید اینو 
من خیلی وسواس دارم رو لباس و نه نمیپوشم اینجوری که شما گفتی

خب ایرادش چیه

خب ایرادش چیه

ببین بستگی داره من چون قدم کوتاهه تقریبا سعی میکنم مونوکروم بپوشم یعنی هم رنگ که بلند تر نشونم بده بعد اصلا حس میکنم تو خوب نیست و البته بازم بستگی داره لباسای من با شما فرق داره ولی من فک میکنم باهم نمیان 

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا
اگه شلوارت ذغالیه تیرس بد نمیشه

اره دیگه زغالی تیره هست 

بنظرم تو لی مانتو و شلوار رو ضد نمیپوشنولی اگه مانتو خیلی کوتاهه و جلوبازه اوکیه

کوتاهه اما جلوباز نمیخوام بپوشم

2810