2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آغوشی چ صندلی غذا نه 

روروئک خوبه یه سنی بچه میشینه سرگرمه ولی جدیدا میگن بده آسیب داره

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

صندلی غذا خوبه.بقیش نه.البته من واسه بچه هام نخریدم خواهرم صندلی غذا خرید سر جمع پنج بار نشست روش چون خودشونم اکثرا سفره پهن میکنن اگه همیشه روی میز غذا می‌خورید صندلی واجبه

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
صندلی غذا خیلی خوبه روروئک میگن خوب نیست و اسیب میزنه اغوشی هم بستگی به سبک زندگی خودت داره

اره منم شنیدم پا پرانتزی میشه ولی تو عکس های سیسمونی ها دیدم خیلیا خریدن

روروئک آره وسیله بازی بچه اس دیگه فقط باید بزاری زمانیکه میتونه دیگه یه خورده روی پاهاش وایسه بعد بزاریش داخل روروئک،آغوشی هم اگر کالسکه نگرفته باشی بعد از ۶ ،۷ ماهگی خیلی به کارت میاد چون تا قبل از اون میتونی داخل کریر بزاری ولی بزرگتر بشه وزنش بیشتر میشه خود کریرم وزن داره دست درد میگیری،صندلی غذا هم اگر خودتون سر میز میشینید براش بگیر اگر رو زمین سفره میندازی اضافیه استفاده نمیکنی ازش

بچه ما که روی زمین غذا می‌خورد. 

یک پارچه بزرگ می‌انداختم.. 

اگر تو آشپزخانه همتون صبحانه می‌خورین رو میز. بگیر 

البته دقت کن تو خونه جا داری بزاری. 

من از شلوغ کردن خونه خوشم نمیاد. 

آغوشی چ صندلی غذا نه روروئک خوبه یه سنی بچه میشینه سرگرمه ولی جدیدا میگن بده آسیب داره

اره میگن پا پرانتزی میشه. منم واسه همین دودلم. صندلی غذا کوچولوی شما نشست روش؟

اره منم شنیدم پا پرانتزی میشه ولی تو عکس های سیسمونی ها دیدم خیلیا خریدن

انگار یک مدل جدید امده خیلی ها میرن اون و میخرن

البته همه ماها فکر کنم تو روروئک بزرگ شدیم ولی پاهامون سالمه  

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت

به خودتون بستگی داره

من از این آغوشی ها که شبیه کوله هست نخریدم، کمرم درد می‌کنه کلا

صندلی غذا رو ۶ ماهگی برا شروع غذای کمکی خریدم و تا ۱۴ ماه مدام استفاده کردم، همه دور هم روی میز غذا می‌خوردیم...۱۴ ماهگی یاد گرفت از صندلیش بیاد بیرون و خطرناک بود، دیگه اومدیم سر سفره

رورویک هم اون اوایل برای سرگرم کردن بچه خوبه، در حدی که یه دستشویی بری، خیالت راحته بچه به چیزی دست نمیزنه

برای حمام بردن و غذا دادن هم خوبه

ولی مدت مصرفش خیلی کوتاهه، در حد ۳،۴ ماه نهایتا

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

روروئک اصلا نخر آسیب جدی ب ستون فقرات میزنه ،

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
صندلی غذا خوبه.بقیش نه.البته من واسه بچه هام نخریدم خواهرم صندلی غذا خرید سر جمع پنج بار نشست روش چو ...

اره ما کلا رو میز غذا میخوریم بخاطر کمر شوهرم. بنظرت میارزه دو سه تومن آدم هزینه کنه بخره؟

2810