2777
2789
از ورود خودت به این تاپیک معلوم شد کی منتظر بود

من اومدم جوک بخونم بخندم بعد ک دوستمون گفت طرف اقاس متوجه شدم و خاستم شمارو اگاه کنم نمیدونستم بت برمیخوره

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من اصلا یادم رفت همچین تاپیکی هم هس دوباره شونصد نفر ریپ زدن به چایی شیرینی کاربر مرد کردن😊

ببین اونی که میره شخم میزنه تا ببینه چیه خود شما هستید.، 

تا شب هم تو‌این تاپیک می موندم متوجه نمیشدم آقا هستند چون اصلا نمیرم ببینم

شما ایشون رو به کاربرا معرفی کردی، 

بعد بازم با پررویی میگی خودشیرین مرد ی

مال خودت

دیگه نبینم جواب رو دادی

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

اووووووه این تاپیک هنو هست دارین دعوا میکنین نترکید 

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

مشکل این جاست هر کی جایی مثبت ۱۸میبینه فکرش سمت جای خوبی نمیره  اگه بزارم مثبت ۲۵چه فکری می‌کنی من از کسی نخواستم جک بد قشنگ برو بخون تاپیک رو بعد یکیو بزنید خراب کنید 

در لحضه زندگی کن شاید فردایی نباشد

عزیزم شماها که جنبه ای ورود به هر جایی رو‌ ندارید خب نرید..

کاربر مرد هست جک مثبت هیحده میخواد

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
ولشون کن اینا همه منتظر ی جوک۱۸+ از طرف ی اقا بودن ک معترض شدن😂😂

احترام خودتو نگه دار

لعنت به هرچی نزاد پرسته ک فکر میکنه ایران کشور باباشه، ب نژاد پرست بودنت افتخار نکن چون نشونه ی جهل خودت و خانوادته نژاد پرستی= بی سواد بی فرهنگ . 
کاربر مرد هست جک مثبت هیحده میخواد

بنظر من همچین عنوانی زد که جلب توجه کنه

اولین جک خودش رو ببینید 

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

احترام خودتو نگه دار

انقدر بلد نیستن خنده به لب بقیه بزارن 

از خنده ی بقیه هم حرصی میشن

راس میگه خودش ی تاپیک این مدلی میزد

احترام خودتو نگه دار

کی بهتون بی احترامی کرده؟

بعد یساعت اومدی از احترام حرف میزنی

تموم شد رررفت شما کجا بودی ازکجا اومدی؟!خاتمه پیدا کرد

چقد واکنش داشته اینک یکی اومد گفت طرف مرده(پسر بچه...) جوک۱۸+میخواد همراهیش نکنید

خاست کمکتون کنه 

واقعا متاسف شدم

وای خدا منک دیگ حوصله ندارم سرِ ی تاپیک چرت تایپ کنم😃

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
تاپیک 5 صفحه رفته جلو سرجمع 3 تا جوک توش هست🤣 بقیه اش دعواست ....🤣

😂😂😂😂😂😂

ولی کاری ندارم ۴ تا جوک بیشتر توش نیست😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

وای خدا🤣🤣🤣

کی بهتون بی احترامی کرده؟بعد یساعت اومدی از احترام حرف میزنیتموم شد رررفت شما کجا بودی ازکجا اومدی؟! ...

اومدی میگی اینا میخان ی مرد براشون مثبت 18 بذاره بنظرت چیه؟ 

لعنت به هرچی نزاد پرسته ک فکر میکنه ایران کشور باباشه، ب نژاد پرست بودنت افتخار نکن چون نشونه ی جهل خودت و خانوادته نژاد پرستی= بی سواد بی فرهنگ . 
انقدر بلد نیستن خنده به لب بقیه بزارن از خنده ی بقیه هم حرصی میشنراس میگه خودش ی تاپیک این مدلی میزد

جالب اینجاس اصلا متوجه نبوده مرده یا زنه همینک عنوانش دیدم میدونستم چیزی خارج از چارچوب قانون نمیذاره و صرفا این عنوان برای جلب توجهه اما بقیه متاسفانه تفکر کجی دارن 

2810