2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی رومخم می‌ره ب سرممیزنه بکشمش

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 38 پست
مجبورم میترسم بیاد سمتم هروقت اومد بزنمش چون با چاقو تهدیدم میککنه

خب لازم نیست بکشیش تو غذاش قرص خواب نصفه کن بریز بیشتر خواب باشه یا آرام بخش بگیر بزیز تو آش و سوپ بهش بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما ک میگی نمیتونم طلاق بگیرم چون دو تا بچه دارم یعنی نگران بچه ها هستی، اونوقت اگر همسرتو بُکشی و بیفتی زندان و خدایی نکرده اعدام، میدونی چه روزگار تلخی براشون میسازی؟

عزیزم اول با مشاوره صحبت کن، دوم بهترین کار اینه ک با یه کمپ پنهانی هماهنگ کنی و بفرستیش کمپ هم ترک میکنه و ب زندگی برمیگرده، هم مدتی روح و روانت ب آرامش میرسه

عــاشـق هموطنام هستم، با دردشون درد میکشم و با لبخندشون از ته دل شاد میشم. الهی همتون حال دلتون خوب، لبتون خندون، دلتون شاد، زندگیتون پُربرکت و عاقبتتون بخیر باشه. هموطنِ عزیز و دوست داشتنیِ من، اگر امضای منو خوندی همیشه یادت باشه خیلی دوستت دارم🙏🏼❤

بکشم رضایت میدن چه صیغه ایه اخه

خودتو بچه هاتو بدبخت نکن خواهشا

بری دور از جون زندان اینم ک میگی پولداره

بچه هاتو برمیدارن خانواداش ک ارث پسرشون دست خودشون بمونه

توام ک بخاطر پرونده صلاحیتت رد میشه

زندگیتو بکن خدای توهم بزرگه نتیجه صبر پای دوتا بچه رو بهت میده گناه دارن بی مادر نکن اونارو

با همسرتم بحث نکن تایید کن حرفاشو 

تجربه ثابت کرده بی توجهی نتیجه عکس میده پس بی توجه نباش به حرفاش

هرچی میگه تایید کن ولی در کنار کار خودتو بکن

مهم نباشه برات بخاطر بچه ها

بهم بگید براتون حمد بخونم
مجبورم میترسم بیاد سمتم هروقت اومد بزنمش چون با چاقو تهدیدم میککنه

میدونم شرایط سخت ولی شما شرایط خونه آروم نگه دار به خاطر بچه ها گناه دارن جواب شوهرت نده که کاری بهت نداشته باشه

2810