2777
2789
عنوان

راسته با مدریت نمیشه مهاجرت کرد❓🫠🫠🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 31 پست
میشه من پذیرش گرفتم برای لهستان مدیریت بین المللولی ویزا نشدمچون دو نفری خواستیم بریمواسه ی نفر میشه ...

یعنی میشه آمریکا یا کانادا رفت؟🫠🫠

دلمو خوش کردین 

ولی من دانشگامم داغونه 

باز امیدی هست؟ 

هرکی اینو‌گفنه حرف مفت زدهامریکا کاتادا هلند بسته به دانشگاهت میتونیببین عزیزم خیلی قشنگ‌مبشه مهاجرت ...

دانشگام ازهمه این دو مورد داغونه چیکارکنم ؟🫠

باز امیدی هست؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤦🤦🤦🤦🫠بخدا هند آزما جلو زده یعنی واقعن نمی‌دن ؟با ارشدبازربابی چی؟

چرا میدن ولی خب باید خودتو قوی کنی دیگه مثلا برای ارسد بخوای بری باید خودت تو دوره لیسانس بری زبون بخونی ایلتس بگیری بعد بری دوره های مقاله نویسی مقاله بدی و بعد موضوع علاقه مندیت که مشخص شد بری استادای تو اون حوزه رو پیدا کنی تو کشور مقصد یا دانشگاه مورد نظرت رزومه بفرستی ، ببینی قبولت میکنه یا نه 

کلا باید نا امید نشی و هر جا تونستی رزومه رو بفرستی تا یکی قبولت کنه 

هندیا خیلی جمعیتشون زیاده خیلی هم ادمای پر تلاشین برای همین تقریبا خیلی خوب فامدای دانشگاه ها رو میگیرن 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
یعنی میشه آمریکا یا کانادا رفت؟🫠🫠دلمو خوش کردین ولی من دانشگامم داغونه باز امیدی هست؟

اگ مدرک زبان و پول کافی داشته باشی میشه

من لیسانس حسابداری داشتم

واسع ارشد رشته بازرگانی بین الملل رو درخواست دادم ک بعدا PhD هم بتونم ادامه بدم ولی خب قسمت نشد

دانشگاهم آزاد ی شهر معمولی بود معدلمم ۱۵.۶۰ اینا بود

هیچ رزومه خاصی هم نداشتم

2810