2777
2789

ی کیک سااااده ساده میخوام درست کنم صد بار از تو فیلمای آموزشی می بینم دقیقا اونا چیکار میکنن منم همون، اما چیزی ک برا اونا در میاد ی کیک نرم و خوشرنگ ک یک متر پف کرده 

چیزی ک برا من در میاد لاستیک ماشین با مزه حال بهم زن تخم مرغ 😢

چرااا!! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول تخم مرغ و وانیل و شکر اینقد هم بزن تا حجمش چند برابر بشه خیلی زیاد باید هم بزنی

بعد شیر و روغن بریز خیلی خیلی کم هم‌بزن 

بعدم اردو و بکینگ و هرچی خودت دلت میخاد مثل مغز یا پودرکاکائو 

اینارم با همزن دستی بزن در حد مخلوط شدن 

بعدم کف ظرفتو یکم چرب کن و مایه رو بریز و دودفعه بزن زمین ظرفو یا کیک همه‌جا مساوی پخش شه

این پایه کیکا منه خیلی‌ام خوب میشه

وقتی فاصله‌ی بین ما و درونمان برداشته میشود ؛ فاصله‌ی ما با آدم‌ها تنظیم میشود🌱🫶🏻

خب الان همه مراحلی که درست میکنی و موادی که بکار میبری رو بهم بگو تا راهنماییت کنم عزیزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

ببین عزیزم منم دقیقا مشکل شمارو داشتم  عین همین دستوری که میگم برو جلو عالی میشه کیکت 

اول از همه دمای توستر رو روی 180 با المنت بالا و پایین فعال 15 دقیقه بزار داغ بشه بعد تو این 15 دقیقه بیا مواد کیک رو درست کن 

سه تا تخم مرغ رو همزمان بشکن با تندترین دور ممکن همزن دقیق 3 دقیقه هم بزن تایم بگیر که دقیق 3 دقیقه بشه

بعد از 3 دقیقه خاموشش کن  وانیل و یک لیوان شکر رو با دور متوسط رو به ضعیف هم بزن یک دقیقه   بعدش یک لیوان اب اضافه کن به مواد  یا شیر بعد دور همزن رو یکی کمتر کن و یک دقیقه هم بزن   تو همین حین دو لیوان ارد رو با یک و نیم قاشق غذاخوری بکین پودر 3 بار الک کن 

همزن رو خاموش کن   مواد الکی رو اروم اروم به مواد مایعی خودت اضافه کن و با قاشق به جهت عقربه های ساعت هم بزن  خودت قشنگ هم بزن تمام ارد ها به خورد به مواد مایعی بره  توجه کنید ک خودت باید هم بزنی  فقط به یک جهت و اهسته 

بعدم بزارش تو طبقه وسط توستر  دمای 180   رو دور 30 دقیقه  فقط المنت پایین    بعدش که خاموش شد بزارش رو 180  15 دقیقه  المنت بالا و پایین

💝
2810