2777
2789

ن

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂دوست 9ماهتو با همسرای چندساله مقایسه میکنی؟ عجب هر دفعه میام غافلگیر میشم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
😂😂😂دوست 9ماهتو با همسرای چندساله مقایسه میکنی؟ عجب هر دفعه میام غافلگیر میشم

فرق دارع مگ بالخره همشون ادمو ناامیددمیکنن اوایل رابطه اصلا این نبود🤣🤣یهو اینجوری شد

فرق دارع مگ بالخره همشون ادمو ناامیددمیکنن اوایل رابطه اصلا این نبود🤣🤣یهو اینجوری شد

شما با خانواده خودت کاملا تفاهم داری که از پسر مردم بعد 9 ماه انتظار داری بدون تنش باشه🫤

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 هیچ کسی تا حالا وجود خارجی نداشته که از شوهرش بدش بیاد اینا فقط تو دوستیاس 

2810