2777
2789
عنوان

با دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون فرضا زنش بشیفردا همینو تو سرت میزنه که همین بابات براتون خوبه ایطور سرتون بیاره

حتی اگه خودم ماشین و خونه داشته باشم مستقل هم باشم بازم میگه؟؟؟ 

چون اون هر چی داره از باباشه 

منم بزنم تو سرش میگم تو از باباته اما من از خودم 

چون اگه قرار باشه ازدواج کنید کنسل شد حتما

اگه نه هنوز رو تصمیمشه و بخاید ازدواج کنید فردا همه اینارو میزنه تو سرت و میگه از همچین خانواده‌ی نجاتت دادم یا کلا بهت بگه باهاش قطع ارتباط کنی 

یا مثلا هرکاری باهات بکنه چون فک‌کنه حامی نداری 

یا اگه خدای نکرده معتاد شد بگه خب باباتم معتاد بود و اینا 

یا اگه بد باهات رفتار کرد بگه خب تو خانوداتتم همین بودی مثلا کتک خوردی 

کلا فک کنی اشتباه کردی

وقتی فاصله‌ی بین ما و درونمان برداشته میشود ؛ فاصله‌ی ما با آدم‌ها تنظیم میشود🌱🫶🏻

منم میتونم بهش بگم تو با پول پدرت ماشین خریدی اما من نه منم بلدم به روش بیارم

میدونی چی جواب میده؟ میگه چون تو پدرت خوب نیست حسودی میکنی. گلم اشتباه کردی راز زندگیتو بهش گفتی با این کار همیشه زبونش پیشت درازه

چون اگه قرار باشه ازدواج کنید کنسل شد حتمااگه نه هنوز رو تصمیمشه و بخاید ازدواج کنید فردا همه اینارو ...

بهش گفتم تو مثل بابامی گفت خدانکنه 

نقطه ضعفامو فهمید بخاد معتاد بشه یا مثل بابام باشه تمامه اون وقت حتی اگه پا یازده تا بچه وسط باشه به فرض

اخه قصدش هم جدی باشه باید بدونه که چرا طلاق گرفتن البته من ک باهاش جدی نیستم یعنی دوسش ندارم

مستونی بگی اخلاقاشون بهم نمیخورد ناسازگار بودن

همینو فردا تو دعوا میکوبه سرت

به همسر آیندت اینجوری نگیاااا حالا این دوست پسره تموم میشه میره

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
اخه قصدش هم جدی باشه باید بدونه که چرا طلاق گرفتن البته من ک باهاش جدی نیستم یعنی دوسش ندارم

میتونی بدون اشاره به جزییات ه چیز کلی بگی ولی هیچ وقت نذار بدونن تو هم ازشون ناراحتی 

چون در اینده ممکنه به ضررت استفاده کنن

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
بزرگترین اشتباه طرف نباید پیش شوهرش که رسمیه چیزی راجب خانوادش بگه دوست پسر که هیچی

خب جریان طلاق شون باید بدونه که فکر نکنه ما الکی از دست بابامون فرار کردیم ی شهر دیگه 

حتی اگه خودم ماشین و خونه داشته باشم مستقل هم باشم بازم میگه؟؟؟ چون اون هر چی داره از باباشه منم بزن ...

دیگه اصلا اگه یه نفر اینجوری باشه که بخواد سرکوفت بزنه آدم باهاش ازدواج نمیکنه 

دوره شناخت واسه همین چیزاست دیگه 

البته خب یه سری چیزاام بعد ازدواج معلوم میشه 

بهش گفتم تو مثل بابامی گفت خدانکنه نقطه ضعفامو فهمید بخاد معتاد بشه یا مثل بابام باشه تمامه اون وقت ...

از الان دیگه هیچی نگو شده الکی خوبشونو بگو

وقتی فاصله‌ی بین ما و درونمان برداشته میشود ؛ فاصله‌ی ما با آدم‌ها تنظیم میشود🌱🫶🏻

میتونی بدون اشاره به جزییات ه چیز کلی بگی ولی هیچ وقت نذار بدونن تو هم ازشون ناراحتی چون در اینده مم ...

اره میدونم 

ولی فقط به خودش گفتم 

خودش فقط بدونه خودشم خانوادشو میشناسه نمیره به ننش بگه پدرش اینه ی چیز کلی مجبوره سر هم بندی کنه حتی نمیخاد بگه من زیدشم میگه تو دانشگاه دیدمش پسندیدم اینو میخاد بگه 

حتی اگه خودم ماشین و خونه داشته باشم مستقل هم باشم بازم میگه؟؟؟ چون اون هر چی داره از باباشه منم بزن ...

بخاطر شخصیت خانوادگیت و محترم بودن خانوادت

اونم معلومه الدنگه میگه برو سم بده بکش.بابات نباید فحش بدی که هرچییی باشه

عزیزم قصدت جدیه با دوست پسرت؟ 

چرا اینا رو بهش گفتی؟

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

2810