2777
2789
عنوان

بنظرتون12واحذ کم نیست💔🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 25 پست
با استاد صحبت کن بگو چطوری خودمو برسونم خیلی نگرانم باید بخونی جزوه از دوستات بگیر پیام نور که نیستی ...

مگر با استاد صحیت کنم

ن روزانم

جزوه خاصی ندارع

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
ترم پیشمن ۱۳ واحد برداشتم دوتاهم عمومی بودن

من میترسم ازون ور یکی از تخصصیام بیوفتم😂

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونی برسونی نترس چهار ماه وقته تا پایانترم من ۲۴ واحد برمیدارم میشه خوند

ما حتی اساتیذ اینامون میگن24تا برندارین

خب در طول ترم باید بخونی نه شب امتحان

ارع من فقط یک ماه اول نخوندم کلیییی عقب مونذم.

ولی دیگع یگاریش باید کرد یا حذف میکنم یا بااستاد مشورت میکنم

نمیوفتی میگیرمت😂❤️

محکم بگیریا😂

مگر با استاد صحیت کنمن روزانمجزوه خاصی ندارع

از ترم بالایی ها بپرس 

شاید نوع خاصی امتحان می گیره

شاید بتونی قبول بشی

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
صبح ساعت شیش یه ساعت کار کن شب هم یه ساعت تا آخر ماه اوکی میشی

از نظر تایم مشکل ندارم متوجع نمیشمکلن