2777
2789
چطوری وارد زندگی شیم با چه امیدی؟بجز دانشگاه هیچ کورسوی نوری برای حداقل من یکی نیست..خونه و ماشین دی ...

خب شما تمرکزت رو بزار رو دانشگاه چرا به چیزای دیگه فکر میکنی آدم باید به هدفش فکر کنه دیگه اول راهی  الان شما کاری راه انداختی  شکست خوردی ؟ اصلا یه حرفیمیزنید

پسرمنم تا گوشی رو میگیره دستش از همه جا و همه چیز میناله گوشی رو که ازش میگیرم از برنامه واهدافش حرف میزنه انگار یکی دیگه میشه  گوشی وفضای مجازی  شما هارو از زندگی ناامید کرده به این میگن جنگ سرد

کاش مردم ما سواد رسانه ای داشتن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم خیلی برا پدر مادرمم میسوزه متاسفانه طفلکیا هر چی دارنو برای ما خرج میکنن باازم تو خیلی چیزا میمو ...

دقیقاا من گاهی اوقات روم نمیشه ازشون پول بگیرم با اینکه نیاز دارم

خب شما تمرکزت رو بزار رو دانشگاه چرا به چیزای دیگه فکر میکنی آدم باید به هدفش فکر کنه دیگه اول راهی ...

مگه دانشگاه رفتن به همین سادگیه؟ با کلی سهمیه ای چطور میشه امید داست؟ الان با وجود نهایی ها باید سه سال دبیرستان فقط بخونی هم تستی هم تشریحی آخرشم یه مشت سهمیه ای نفهم یا عراقی میرن دانشکاه و تو میمونی و سه سال از عمرت که هدر رفته....

دلم خیلی برا پدر مادرمم میسوزه متاسفانه طفلکیا هر چی دارنو برای ما خرج میکنن باازم تو خیلی چیزا میمو ...

اخ دخترم گفتی و دلمو خون کردی!!😭😭

دختر منم کنکوریه،هر چی دارم برای ایشون خرج میکنم چه مشاوره و چه لباس و کتاب و شهریه مدرسه و...

برای خودم چیزی نمیمونه، بازم دخترم طفلک روحیه نداره از بس مدرسه و کنکور کوفتی پر استرس شده و تازه معلوم نیست که در آینده کار باشه یا نه.

همه گرفتار و سردرگم هستیم.

حق داریم بخدا جدا از اینکه کلی محدودیت داریم هیچ تفریحی هم نیست برا دانشگاه و کنکورم اتقدر سخت گیری ...

وقتی درست تموم بشه شعل مناسبت رو پیدا کنی میفهمی که زحماتت چقدر سودمند بوده شما فقط به فکر هدفت باش تا موفق بشی با آدم‌های افسرده زیاد نگرد حتی متن ناراحت کننده هم نخون به خودت بها بده ببین چقدر پیشرفت میکنی

مگه دانشگاه رفتن به همین سادگیه؟ با کلی سهمیه ای چطور میشه امید داست؟ الان با وجود نهایی ها باید سه ...

من دختر خالم دوران دبیرستان بکوب درس خوند مهمونی زیاد نمیرفت دیپلمش رو که گرفت همزمان دانشگاه هم قبول شد چون فقط به فکر درس وپیشرفت بود نه سهمیه ای بود نه عراقی

از اول پاییز دارم دیوار نگاه میکنم برای بچم کاپشن ارزون دست دوم پیدا کنم همش قیمت بالا زدن دیروز رفتیم نون بخریم نونوایی اب شدم از خجالت داشت میلرزید اومدم خونه نشستم گریه کردم

چرا اخه چرا باید اینطور شه

من دختر خالم دوران دبیرستان بکوب درس خوند مهمونی زیاد نمیرفت دیپلمش رو که گرفت همزمان دانشگاه هم قبو ...

اون زمان نهایی نبود کار راحت تر بود منم نمیگم نشدنیه میگم باید از تمام زندگیت بزنی تا قبول شی 

اخ دخترم گفتی و دلمو خون کردی!!😭😭دختر منم کنکوریه،هر چی دارم برای ایشون خرج میکنم چه مشاوره و چه ل ...

واقعا آرزو میکنم دخترتون‌موفق بشه🥲❤️

الان هزینه های بچه ی کنکوری واقعا زیاده🥲

اون زمان نهایی نبود کار راحت تر بود منم نمیگم نشدنیه میگم باید از تمام زندگیت بزنی تا قبول شی

عزیزم الان رو دارم میگم  یک ماهه داره دانشگاه میره 

هیچ چیز در این دنیا به راحتی به دست نمیاد برای هر چیزی باید تلاش کنی

2810