2777
2789
پوشک من برج ۳ک دخترم دنیا اومد میخریدم ۱۷۰الان شده ۲۵۰..یعنی تو شیش ماه ..۸۰هزار اوردن روش..شیرخشک ک ...

خرج بچه واقعا بالاست . لباساشون گروون 

میفهمم ‌ سخته 

اما خب صدامون نباید دربیاد ‌

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه مثلاوام ۶۰ میلیونی رو۴ یا ۵تومنشواول برداشت میکنن

تازه باید کلی بخوابونی تا چن ماه تا وام بدنت اونم ۲۳درصد با کلی دوندگی و ضامن ک بدبختی ی مقداریش هم بلوکه میکنن..نجسای بیشرفت..دلم پره دوسدارم اسماشونو بیارم یکی یکی فوش.خواهرمادربدمشوم

عجب من که بچه ندارم ولی یه عده ب عشق وام و پول بچه سوم چهارم و اوردن با چشام دیدم

این که خوبه تو شهر ما کارگرای بلوچ که نون ندارن شکمشون سیر کنن بخاطر یارانه بچه میارن همشونم ۴ ۵ تا بچه دارن اتقدر دلم میسوزه برا بچه های بیگناه 

عزیزم تو تازه هجده سالته و اوج جوونی و ایشالله درآمد خوب پیدا می‌کنی. ما که بچه داریم و کلی خرج ببین چی میکشیم؟ 

حقوق همسرم بد نیست و تا چند سال گذشته نسبتا راحت زندگی میکردیم ولی از سه چهار سال پیش اوضاع روز به روز بدتر شد و درصد تورم وحشتناکه،الان که افتضاحه.تمام روز ذهنم درگیر استرس بی پولی و آینده بچه هامه.خدا لعنتشون کنه که عرضه مملکت داری ندارن و مردم رو افسرده و گرفتار کردن.

2810