2777
2789
عنوان

دوستم همیشه توی دانشگاه کراشه بقیس عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 2007 بازدید | 112 پست
تو خوشکلتریاما ممکنه تیپش تو دانشگاه جوری باشه ک بیشتر جلب توجه میکنه برا پسرا

قدمون هم یکیه اون یکمی بلند تره اون ۱۷۲ عه من ۱۶۹ ام  اون ۵۵ وزنش من ۶۵ من لباس اداری می‌پوشم اون اسپرت با کوله میاد ینی اینا تاثیر داره؟ ولی همه از چهرش خیلی تعریف میکنن

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خاطرمدل لباس پوشیدنته خانمانه طور ورسمی میپوشی

توی دانشگاه ک اداری می‌پوشم بیرونم لباسای خانومانه

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

قدمون هم یکیه اون یکمی بلند تره اون ۱۷۲ عه من ۱۶۹ ام اون ۵۵ وزنش من ۶۵ من لباس اداری می‌پوشم اون اس ...

من عکستو ندیدم 

تیپ بشدت تاثیر داره ...مانتو اداری برا دختر جوون تو محیط دانشگاه ؟اصلا جالب نیست 

این دوستمه

بد نیست خوشگل جفتتون خوشکلین 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

یبار دیگ بزار

گذاشتم

ما ندیدیم دوباره بذار

گذاشتم

تو قشنگ ترین

اون رفتار چ جذابی داره

میخوای رژیم بگیر ظریف تر بشی

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
اسی یبار دیگ بزار دیگ مردم

گذاشتم

دوتاتون خوشکلین ولی خب خداییش دوستت چهره ی خیلی شیکی داره 

خودتم بشدت فیل تر گذاشتی رو صورتت عزیزم دوستتم همینطور ولی بنظرم صورتت لاغرتر باشه قشنگتر میشی 

تیپت از خانومانه نباشه 

دوباره میزاری من ندیدم

گذاشتم

نه اصلا اینطوری فکر نکن همیشه اینجوری نیست که همه پسرا از یه دختر خوششون بیاد چون نظرات باهم فرق میک ...

کی سمت من نیومده 

2810