همیشه کراشه و همه بهش پیشنهاد دوستی میدن اونم رد میکنه ( چون میدونه بهترینها براش میاد بازم باید صبر کنه ) همیشه هم اعتماد ب نفس داره سر این موضوع میگه من حتی آرایشم نکنم با قیافه سر صبحمم پاشم بیام دانشگاه روم کراش میزنن راستم میگه بیرونم خیلی بهش متلک میندازن و میگن خوشگله فلان ازش بابت عکس اجازه گرفتم ولی من اصلا کسی روم کراش نمیزنه عکس دوتامون میزارم بگید چی تو صورت اون هست ک توی من نیست یا اشکال صورتم چیه البته واقعن دوستم خوشگله من حسودی نمیکنم ولی دوست دارم بمنم توجه کنند😂🥲
لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
تو خوشکلتریاما ممکنه تیپش تو دانشگاه جوری باشه ک بیشتر جلب توجه میکنه برا پسرا
قدمون هم یکیه اون یکمی بلند تره اون ۱۷۲ عه من ۱۶۹ ام اون ۵۵ وزنش من ۶۵ من لباس اداری میپوشم اون اسپرت با کوله میاد ینی اینا تاثیر داره؟ ولی همه از چهرش خیلی تعریف میکنن
لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم