2777
2789
عنوان

دوستم همیشه توی دانشگاه کراشه بقیس عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 2385 بازدید | 113 پست
اعتمادبنفس داره به نظرم کاملامعمولیه

اره ولی تو خیابون باهم رفتیم بیرون همش ب اون توجه میکردن من انگار نامرئی

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان نی نی سایتیا میان شلنگو میگیرن رو بدبخت حالا خودشونو نگا کنی سمندون زمانه ان

ن می‌دونم واقعن خوشگله حتی ی دختره تو دانشگاه بهش حسودی کرده بود رفته بود پیش حراست بدشو گفته بود ینی در این حد از خوشگلیش کونش سوخته بود

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

عزیزم دوستت قیافش خوبه ولی بی بی فیسه انگار چهارده سالشه شما خوشگلی ولی قیافت بیست و هشت میخوره و می ...

اره ولی دوتامون همسنیم ۲۱

حس میکنم تیپ و استایل امروز دارن ولی شما خانومانه تری

اره با لباسای اسپرت میاد دانشگاه من با مانتو شلوار اداری میرم

شما خوشگلی ولی میخوره متاهل باشی ب دوستت میخوره از این دخترای پرانرژی شیطون کم سن و سال

مرسی گلم

خوب شما بیشتر میخوری .شاید فک میکنن متاهلی

اره حتی چنباری تو خیابون بهم گفتن چ مامان خوبی در صورتیکه من متولد ۸۲ ام 

2810