2777
2789

من و خواهر همسرم همکاریم . تا قبل از ماجرایی که میخوام بگم روابطمون خوب بود و من واقعا همیشه هواشو داشتم

میونه خواهرش با مدیرمون خیلی بد بود

یه روز حسابی دعواشون شد و درخواست داد بره یه قسمت دیگه

همون روز در حالیکه عصبی بود یه هو اومد تو اتاق و با من جلوی همکارا داد و بیداد کرد و گفت: بسه دیگه هی دارین زر زر پشت سرمن حرف میزنین!!

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من به شدت جا خوردم و گفتم این چه حرفیه ؟ من همیشه پشت تو بودم. جون رضا اگه پشت سرت حرف زدم . 

اونم گفت الکی قسم نخور و رفت

از اون روز با من و همه بچه های اتاق بیخودی قهر کرده . در صورتیکه ما باهاش کاری نداشتیم

من به شدت جا خوردم و گفتم این چه حرفیه ؟ من همیشه پشت تو بودم. جون رضا اگه پشت سرت حرف زدم . اونم گف ...

ولش کن خود درگیری داره ایشون بات بد حرف زده بعد بجا اینکه شما بت بربخوره قهر کنی ایشون قهر کرده

بزار بگه خواهرشوهره دیگه خواهرشوهر منو نمیگی من بعد از ۵ سال حامله شدم وقتی فهمید عقد بود گذاشت حامله بشه بعد جلو من همه اش میگه من خودم و شوهرم اقدام بودیم که حامله بشم چون ته تغاریه خیلی ناراحتم قطعا در آینده خانواده شوهرم بچه اونو بیشتر از بچه من دوست دارن ولی با اینحال من کاری بهش ندارم حرفم میزنه جوابشو نمیدم

بخدا من از اون روز اصلا باهاش برخوردی نداشتم

جز چندبار که از کنار هم رد شدیم و روشو برگردونده

ولی نمیدونم چی تو گوش مامانش خونده که ناراحتن و حتی تو یه ماجرایی به خانواده من که عمری در مقابل همه چیشون گذشت کردن و حتی تو حفظ روابط پیش قدم شدن بی احترامی کردن

از اونور همسرم هم به شدت از بی احترامی مامانش به خونواده م که یه جورایی ابروی همسرم رو برد ناراحته و چون خواهرش و خانواده ش و بچه بازیاشونو میشناسه کامل سمت منه و ارتباطش رو با خونواده ش کم کرده و به منم میگه به هیچ عنوان پیامی زنگی چیزی نمیزنی و لازم نیست تو توضیح بدی

اما از اون ور مامانش ۲ بار  زنگ میزنه بهش اعصابش رو خورد مبکنه و گله میکنه که چرا نمیای و بری و چرا با ما قهرین؟!! همسرمم میگه هرچی توضیح میدم حرف خوذشو میزنه.

همسرمم گفته که خودتون قهرید و حالا هم تبعاتش رو بپذیرید ولی یادش رفته بگه که خواهرش اومده با من تو محل کار داد و بیداد کرده 

ولش کن خود درگیری داره ایشون بات بد حرف زده بعد بجا اینکه شما بت بربخوره قهر کنی ایشون قهر کرده

دقیقا همین اتفاق افتاده. بقرآم الان من دلم شکسته. اما اون قهر و طلبکاره

آخه زورم میاد که مامانش ندونه دخترش اومده سر من داد زده. همسرمم تو این دوبار تماس همه چی رو بارشون کرده ولی این یکیو هی یادش میره که بگه اصلا شروع ماجرا این بوده

ای کاش روزی که اومد تو اتاق اینجوری گفت تو جواب نمیدادیشاید اصلا مخاطب تو نبودیولی الان جلوی مادرش ح ...

تو اتاق فقط من و یه نفر دیگه بودیم اون لحظه

شما نمیتونی از اون قسمت بری ؟

هرچی بیشتر ازش دوری کنی برات بهتره 

عزیزم به خاطر بی احترامی به خانوادت تا جایی که میتونی کوتاه نمیای یا متوجه میشن یا روابط تیره بمانه بهتره 

نمیشه که هر کی از هر جا دلدرد گرفت بیاد سر ما خالی کنه و به خانوادمون بی احترامی کنه 

به همسرت هم بگو فقط به خاطر تو هست که بابت این رفتارها نه زنگ میزنم نه پیام میدم 

ولی بخواهد ادامه  دار باشه طور دیگه ای رفتار میکنم 

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
شما نمیتونی از اون قسمت بری ؟هرچی بیشتر ازش دوری کنی برات بهتره عزیزم به خاطر بی احترامی به خانوادت ...

اون رفته دیگه از این قسمت

من که دیگه بهشون سه ماهه زنگ هم نزدم. هر وقت رفتیم با همسرم منم سرسنگین میرم و برمیگردم

2810