2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 40107 بازدید | 795 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو دوران دوستی یه ماچ لپ هم بهش ندادم فشار روش بود که سر ۹ ماه اومد خاستگاری حتی الانم که ۱ ساله ...

واقعا طرز فکرت اینه ؟؟ 

عجیبه بابا مگه قدیمههه 

کسی ک بخواد میخواذ و پا پس نمیکشع اونم ک نخواد معلومه ک میذاره مبره 

من اصلا بحثم رابطه اینا نیست ولی خب دیدم پسرایی ک موندن پای همون دوست دخترشون ک همه کاری هم باهم کردن 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
عزیزدلم شمابسیارجوانیوقراره یک جلوه ای ازخداروی زمین باشی پس سفت وسخت باش ودرروابط نقش طعمه ای روباز ...

مرسی ازتون انشالله خدا منو ببخشه

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

عمر و وقت خودتو بیش ازین هدر ندهبهش بگو میخوای باهام باشی رسمی و محضری باشدیدی قبول نکرد هر بهانه ای ...

باشه عزیزم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

انرژی منفی آقا بسیااار بالاست، چطور با ایشون دوست شدی سرکارت هم گذاشتهتاپیکت گزارش بزن بترکه ،ممنوعح ...

دقیقا منم همین حسو گرفتم ازش خیلی پر از انرژی منفی بود 

قیافش میخوزه معذرت میخوام صبح تا شب در حال خود ارضاییع 

حیف اسی🥲

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
گذاشتم

دیدم عزیزم ماشالله خیلی نازو خوشگلی 

چرا ارزش خودتو نمیدونی؟ 

چرا ادامه میدی 

چرا نیازشو برطرف میکنی بدون اینکه تعهدی بهت داشته باشه اگه همه ی حرفاش بازی بود با احساساتت ولت کرد چی؟ 

یعنی چی تا عید صبر میکنم؟ مثلا می خواد چیکار کنه؟ از همین امروز سرد شو طوری که بفهمه اگه نیاد تموم میکنی 

اونموقع مشخص میشه 

چند وقتیه که حتی وقتی می خوام کارهای عادیم رو انجام بدم به این فکر میکنم که همزمان اون سر دنیا چند نفر دارن شهید میشن ؟؟؟؟ چند نفر عزیزشونو از دست دادن؟؟؟  چند نفر برای آخرین بار همو دیدن؟؟؟ چند تا بچه حسرت یک روز بدون جنگ رو میخورن؟؟ و تموم این روزا فکر میکنم، چطور فردا جواب امام حسین رو بدم... چطور بگم منی که مجلس امام حسین می رفتم این حجم از ظلم و ستم و جنایت رو دیدم و کاری نکردم... مایی که همیشه میگفتیم اگر در کربلا بودیم امام حسین رو تنها نمیزاشتیم....                                      امروز...         صدها کربلا جلوی چشمانمون است        خدایااااا ظلم از این بیشتر؟؟؟                                      به کدامین گناه؟                                                 🖤   اللهم عجل لولیک الفرج 🖤                                 
من ۲۰سالمه وباآقایی که دوستم۳۰مشاورگفت اختلاف سنی تون زیاده هیچیتون بهم نمیخوره ایشون مطلقس نمیدونم ...

مرسی عزیزم من براتون صلوات فرستادم

بهداشت عمومی میخونم دانشگاه علوم پزشکی شهر کوچیک

2810