2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من متنفرم و اصلا هم بلد نیستم باهاشون راه برم😂😂

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

۱ جوگیری  ۲ توهم   ۳ تنها دیگه اینو گرفتن همه ترشیدن 

۴ در فکر خیالت خود احساس ملکه بودن میکند 

۵ قیافه گرفتن های عجیب غریب

۶ حرکات عجیب غریب سمییی

۷نازک کردن صدا 

۸ نگاه خماریییی 

۹ تکان دادن باسن هنگام راه رفتن

همه و همه اعلام یک تازه عروس جوگیر است 

من نامزد ك شدم شلوار پارچه و كفش پوشيدم دوستم برگشت گفت انقد بدمياد از اينايي ك تا ازدواج ميكنن اينطوري لباس ميپوشن ي سال بعد خودش ازدواج كرد شلوار پارچه اي ميپوشيد و كفش 😂

برای اینکه اوایل نامزدی و ازدواج سبک تیپ و لباس و ارایش فرق داره و اون تیپ و میکاپ با کفش پاشنه بلند قشنگتره نه اسپرت 

کفش پاشنه بلند هم موقع راه رفتن اندام رو قشنگتر میکنه و اون اوایل چون عروس تو مرکز دیده پاشنه بلند گزینه بهتریه

بعد چندماه هم کنار گذاشته میشن اینا

ازنظر من چیز خاصی نیس

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿

من در تمام دوران زندگیم اسپرت پوشیدم 

همیشه کتانی پام هست 

وقتی ازدواج کردم دوست صمیمیم که چند سال زودتر ازدواج کرده بود بهم گفت مردها دوست دارن وقتی با زنشان میرن بیرون همسرشان خیلی زنانه تیپ بزنه و کفش پاشنه دار بپوشه و خوششان نمیاد اسپرت پوش باشن 

منم جو زده وقتی با همسرم داشتم میرفتم بیرون یک تیپ زنانه با کفش پاشنه دار پوشیدم 

دم در همسرم یه نگاه بهم کرد بعد گفت سختت نیست اینطوری منم گفتم نه 

خلاصه رفتیم برگشتیم و همسرم گفت میشه از این به بعد اسپرت بپوشی من از این تیپا اصلا خوشم نمیاد 

منم از خنده نمیتونستم حرف بزنم 

گفتم بابا من به خاطر تو پوشیدم 

گفت ممنون دیگه از این کارا نکن 

خلاصه همان شد 

همسر من به شدت از این تیپا بدش میاد و من هیچ وقت کفش پاشنه دار نخریدم 

جز یکی دو مورد برای عروسی 

البته که اختلاف قدمان هم زیاد نیست و خوشش نمیاد قد بلندتر ازش به نظر برسم 

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت

شب عروسی یا درکل؟

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

2810