2777
2789
عنوان

ازدواج یا مهاجرت به امریکا خانم های متاهل لطفا جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 112 پست
اونها هم زن مستقل دوست دارن

نه اتفاقا خودشون قدرت طلب و مستقل هستن از زنهای این مدلی خوششون نمیاد زن مطیع و وفادار دوست دارن اما لزوما به معنای این نیست که خودشون وفادارن.

معیارهات رو یه مقدار پخته تر کن دنیایی که داری قدم توش میذاری اونقدرا شیک و پیک نیست که با چهارتا واژه قشنگ بشه باهاش کنار اومد 

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب این مدل مردها جذب چه مدل زنی میشن؟

پیدا کردن همچین مردی خیلی سخته هر کسی هم بهش بخواد نزدیک بشه میگه به خاطر شرایطم به من نزدیک شده.کلا کنار اومدن با همچین آدمایی خیلی سخته.معمولا این آدما به بقیه نگاه بالا به پایین دارن.

کی گفته همچین مطلبی رو؟؟؟من خودم تو تمام پروسه مهاجرت خواهر و برادرم بودم اصلااااا اینطوری نیس

خواهر برادرت از چ راهی رفتن ویزاشون چی بوده؟

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
خیلی از کشور ها نمیدن کانادا هم شرایط همینهحتی خود امریکا بیاد برات نامه بزنه بورسیه شی باید ازدواج ...

پس باید چیکارکرد؟😕

چرا با متأهل مشکل دارن ؟

خب اگه هم جفت باهم بخان تحصیلی برن بازنمیشه؟

پس باید چیکارکرد؟😕چرا با متأهل مشکل دارن ؟خب اگه هم جفت باهم بخان تحصیلی برن بازنمیشه؟

ویزای تحصیلییی به متاهل ها نمیده ببینید دلایل داره دلایلشونم منطقی هست ولی حال ندارم اینجا تایم کنم

به سرمایه دارهای ایرانی هم جدیدا اصلا ویزا نمیده یه ۵ یا ۶ سالی هست اینطوریه

پس باید چیکارکرد؟😕چرا با متأهل مشکل دارن ؟خب اگه هم جفت باهم بخان تحصیلی برن بازنمیشه؟

جواب ساده است متاهل میرا اونجا بجه میاره

تو وفتی میری سفارت باید اون آفیسر رو قانع برمیگردی

2810