2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهترین کار رو میکنی که کاشت انجام نمیدی. اولا که مشکل شرعی داره و چون خدارو شکر معلومه مقید هستی اینکارو نکن عزیزم. دوما ی عده دوست دارند کلاه شرعی بذارن و بگن مشمل نداره و غسل و وضو درسته که کاملا در اشتباهن. 

عین کلام خدا در قرآن هست که مانع نباید باشه برای غسل و وضو . حالا ی عده میان ربطش میدن به آخوندا میگن اونا میگن مشکل داره خدا نگفته🙄

هعی☹️

یه چیز بگم؟هر وقت پریود میشم چند روزی لاک میزنم بعدش پاک میکنم 🤭

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

عزیزم در کل مانع وضو هست 

اگه برا کسی مهم باشه از خیر زیبایی و علاقه میگذره 

اگه هم مهم نباشه کلاه های جدید شرعی مثل دل باید پاک باشه،خدا مهربونه رو میزارن رو سرشون 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من بااینکه نمازم‌نمیخوندم عذاب وجدان داشتم.ریمو‌کردم

مطمئن باش ی جایی که اصلا فکرش رو نمیکنی چنان خدا بهت نظر میکنه که از ذوق نمیدونی  چکار کنی. چون خشنودی خدا برات مهمه. نمازم امتحان کن خیلی آرامش میده . 

مطمئن باش ی جایی که اصلا فکرش رو نمیکنی چنان خدا بهت نظر میکنه که از ذوق نمیدونی چکار کنی. چون خشنو ...

تاالانشم‌خدا خیلی بهم‌نظرداشته از دیشب شروع کردم ب نماز ک‌شانس امروز پریود شدم🥲

ارایشگاها الان خدا شدن، رمال شدن، ف*ال گیر شدن😑 میگن عیب نداره ولی در واقع دروغ میگن عین یه حیوون دو حرفی🤦‍♀️ حالا فکر کن دو دیقه بعد از کاشت دور از جوووونت❤️🌚 افتادی مردی برای غسل میت نباید مانع باشه رو بدن، چون ریمو کردن کاشت به بدن میت آسیب میزنه و غسال ها اجازه ندارن این کارو بکنن، مرده بدون غسل دفن میشه🙂💔

غسل نکردن باعث جذب  آلودگی های روحی میشه مثلا اگه غسل جنابت نکنی و به گردنت بشه بری قبرستون باعث میشه نمی‌گم صد در صد ولی باعث میشه یه سری سنگینی ها وارد بدنت و زندگیت بشه یه استاد متافیزیک میگفتن باعث بسته شدن چاکرای ریشه میشه غسل نکردن حالا دیگه میل خودته اگه معنویت برات مهمتره ناخن بزار البته نمی‌گم کسایی که کاشت دارن معنویت ندارن میگم تو این راه بهتره اینکار ها نشه درسته به دله ولی یه سری کارها برای عبودیت لازمه 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
تاالانشم‌خدا خیلی بهم‌نظرداشته از دیشب شروع کردم ب نماز ک‌شانس امروز پریود شدم🥲

اشکال نداره عزیزم. میدونستی پریودی که همراه درده و کلی برای ما به ظاهر سخت و عذابه چقدر فواید داره برای بدن و روحمون. من این موضوع رو در مطب های زنان به چشم دیدم خانمهای جوونی که تو سن پایین یائسه شدن و اومده بودن با دارو پریود بشن و از عوارضش میگفتن. ابشالا بعد پریود دوباره نماز میخونی و لطفا برای منم دعا کن . ممنون ازت خواهر گلم🌹

2810