2777
2789
عنوان

شوهرم هیچ وقت پشت من نبوده

451 بازدید | 52 پست

بچه ها تو این سه سال که ازدواج کردم با شوهرم هیچ وقت پشت من نبوده نه شوهر خوبی هست نه حامی خوبی خانوادش هم از خودش بدتر دخالت کن سلطه گر زورگو یعنی تحمل فقط میکنم بخاطر اینکه پدرو مادرم فوت شدن و کسی رو ندارم اگه جایی رو داشتم رفته بودم تا الان و همش دندون رو جیگرم میزارم می‌دونم با این آدم آینده ی خوبی ندارم ولی موندم چیکار کنم مثلا خواهر و مادرش یه نظری بدن حرف اونا براش ارجعبته تا حرف من مثلا یبار داشتیم جایی می‌رفتیم مهمونی خواهرشم بود گفت خواهرم گفت همه پولارو بزاریم رو هم و بدیم کادو هی من گفتم نه جدا جدا باز پافشاری کرد و حرف خواهرش رو انجام داد یا با مادرشوهرم تو یه حیاطیم شوهرم گفت خواهرام اومدن ما هم باید بریم خونه مادرم گفتم باشه تو برو من کارمو انجام بدم بیام خلاصه رفتم منم چند دقیقه بعد رفتم پشت در مادرش بودم شنیدم خواهراش دارن یادش میدادن که چیکار کنه برای من چیکار نکنه البته دخالت اینارو شوهرم نمی‌بینه میگه خواهرام دلسوزی میکنن به چیزی میگن تو حساسی نمی‌دونم از کی تا حالا پشت سر طرف حرف زدن شده دلسوزی یعنی واقعا دیگه خسته شدم نمی‌دونم چیکار کنم مشکل هم یکی دو تا نیست و نمیتونم دیگه تحمل کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درکت میکنم

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

مشاوره برو درست نشد طلاق بگیر عمرتو الکی طلف نکن

رفتم همشون میگن جدانشو چون شرایطتت خیلی بده حامی و پدر و مادر نداری اوضاعت بدتر میشه ولی اینجوری هم نمیشه عمر و جوانی آدم دیگه مگه برمیگرده بخدا راضیم تو کوچه بخوابم فقط هر روز دغدغه زندگی با اینا رو نداشته باشم

مشکل اصلی میدونی چیه؟ اینکه با مادرشوهرت تو یک حیاطین. این باعث شده فکرکنه هنوز پسر خانواده‌اس و خود ...

بله دقیقا عزیزم روز اول گفتم خونه جدا ببین این زن چقدر پست هست میگه پسرمو جدا کنی میرم دعا میارم زندگیتون بهم بخوره طلاقت بده

رفتم فایده ندارن همشون حرفاشون اینه بشین و تحمل کن جدابشیم شرایط بدتر میشه

ن نمیگن بشین و تحمل کن 

شوهرتو میخوان و باش حرف میزنن 

شوهر منم یکم اینجوری بود خواستش باش حرف زد تا کلی بعدش تو فکر بود 

ب گفته تراپیست همچین مردایی حتی تو روابط کاریشون هم همیشه تو اضطرابن و مشکل دارن چون نمیتونن نه بگن نمیتونن اجازه ندن کسی برای زندگیشون تصمیم نگیره

مشکل اصلی میدونی چیه؟ اینکه با مادرشوهرت تو یک حیاطین. این باعث شده فکرکنه هنوز پسر خانواده‌اس و خود ...

جرا از اول قبول کردی با مادرشوهرت ی جا؟؟؟؟ بگو جدا شید خونتون جداکنید هرچند اگه از اول قبول کردی باید تحمل کنی این شرط رو، ولی با همسرت حرف بزن یا رفتارش تغییر بده یا از اونجا بلند شید اگه گوش نداد حتما قطعا جدا شده اگه بچه نداری 

با ترفندای زنونه شوهرتو بکش سمت خودت گولش بزن خونتون عوض کنید. یا مستقیم بگو خانوادت بهت یاد میدن چقد ساده‌ای زندگیتو خراب میکنی من تا تهش کنارت میمونم نه خانواده‌ات تحریکش کن دیگه یکم سمت تو باشه

2810