2777
2789

توروخدا نکن....

این فشاری که الان توشی ده هزار برابرشو تصور کن اونم تا اخر عمرت

این میشه نتیجه خودکشی

شرایطی که الان توشی بالاخره تموم میشه آتیشش میخوابه

ولی اون اوضاع هیچوقت تموم شدنی نیست

نکن اینکارو با خودت

یکم صبر کن درست میشه بهتر میشه

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱
واس این میپرسم که یه نفر بهم گفت جادو شدی ولی من نمیدونم باور کنم یا نه اصلا جادو شدن واقعیه؟ با منط ...

منم باور ندارم

و تو میتونی به طرف ثابت کنی که حرف خرافه ای زده.... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من آدمهایی رو از دست دادم که هیچوقت فکرشونو نمیکردم.میگفتم تااخر عمر باهامن.دوستام و فلانیجوری زیر پ ...

ولی خانواده با بقیه فرق نداره؟خب اگه خانوادت برات مهم باشن چی 

افسردگی یه جنگه بین مغزی که مردن میخواد و جسمی که زنده موندن.. و خودکشی، نقشه ی قتلیه که مغزت داره برا جسمت میکشه.. جسمی که شبانه روز و بدون استراحت داره برا زنده موندنت تلاش میکنه.. قدرشو بدون.. متنای غمگین و ناامید کننده ممنوع، فیلمای تاریک و سیاه ممنوع، آدمای اشتباهی ممنوع.. میگی آبروت رفته؟ شخصیت یعنی کسی که خودت میدونی هستی و آبرو یعنی طرز فکر مردم درباره ی تو.. از اولی غافل نشو و به دومی زیاد اهمیت نده.. مردم بر اساس اون چه که درون خودشونه تورو قضاوت میکنن.. و نظرشون هم هر روز عوض میشه.. به کارای خودشون هم انقد بیشتر از تو اهمیت میدن که اگه روز ختمت کاری براشون پیش بیاد اول میرن دنبال کار خودشون.. مطمئن باش خودکشی سیاهی مطلقه بقول یکی از مهمان های برنامه زندگی پس از زندگی جایگاه کسانی که خودکشی کردن انقد سیاه مطلق بود انقد به حال خودشون رها بودن که حس کردم ذره ای رحمت خدا اون جا نیست.. حتی اگه بحث اعتقادی شو قبول نداری، فقط مطمئن باش آدمایی که بخاطر طرز فکرشون میخوای خودکشی کنی نهایت عذاب وجدانشون چهل روزه تازه اگه عذاب وجدان بگیرن چون ذات آدم جوریه که همش خودشو تبرئه میکنه

ن داداش اینجا ک نمیش ولی اصلا تراپیست و مشاور درستی هم پیدا نمیشه

خوبی؟

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

ببین من خودم قبلا یه رژیم گرفته بودم

خیلی لاغر شدم

همه تعریفمو کردن و... 

یهو نتونستم دیگه ادامه بدم

شروع کردم به پرخوری و باز چاق شدم

هرکی منو دید میگفت چشم خوردی😅

در صورتی که من فقط میدونستم دلیلش اشتباه خودمه، یه سری چیزارو حذف کرده بودم و نسبت بهشون حریص شدم

شما هم دقیقا همینطور

نه اسیب های خودتو گردن کسی بنداز

نه حرف خرافه رو قبول کن

فقط شروع کن به ساختن و تغییر خودت

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
منم باور ندارمو تو میتونی به طرف ثابت کنی که حرف خرافه ای زده....

آره منم همینطور فکر میکردم ولی الان دودل شدم اخه خیلیارو دیدم جادو شدن و از خیلیا پرسیدم میگن جادو هم مثل چاقو عه میتونی استفاده خوب کنی و هم ی کسیو بکشی نمیدونم اخه کدومو باور کنم هیچکی ام حرف قابل باوری نمیزنه حتی روحانی ها حرفای هموقبول ندازن

ببین من انقدر بدبختم که وقتی یه ناراحتی ای برام پیش میاد تمام عذابی که تو 20 سال زندگیم کشیدم میاد ج ...

این حالت رو منم دارم مرور تمام خاطرات بدی که از اتفاقی که الان بخاطرش ناراحتم ،بدترن.. حافظه ی خوب باعث میشه که حتی توی بهترین شرایط احساس خوشبختی قلبی نکنی.. کاش میشد پاکش کرد.. کاش میشد توی اون لحظات واکنش بهتری داشت که برامون مثل یه عقده نشن.. دلیل تمام این خاطرات بد هم آدمایی هستن که حتی شاید ما رو یادشون نمیاد ولی با یه حرف با یه کار، ما رو داغون کردن و شاید این ماییم که باید حساسیت هامونونسبت به آدما پایین بیاریم تا عذاب کمتری بکشیم

آره منم همینطور فکر میکردم ولی الان دودل شدم اخه خیلیارو دیدم جادو شدن و از خیلیا پرسیدم میگن جادو ه ...

دقیقا همه چیز تو این دنیا طبق حدس و گمانه هیچکس نمیتونه به طور قطعی چیزیو بگه

ولی شک نکن اگه خودتو باور کنی میتونی حال خوبتو به دست بیاری

اینو تجربه کردم

این حالت رو منم دارم مرور تمام خاطرات بدی که از اتفاقی که الان بخاطرش ناراحتم ،بدترن.. حافظه ی خوب ب ...

چقدر حق گفتی

دقیقا همینطوره عزیزم:) 

ادم همون لحظه عذاب خیلی زیادی میکشه

من حتی چند بار مثل دیوونه ها از شدت افکاری که تو ذهنم بود چاقو دستم گرفتم و هی عمیقا نگاهش کردم! ولی باز دلم نیومد جون خودمو بگیرم

فقط چاره اش تحمله😓

دادا تو هر دهه از سن یه مدل افسردگی وجود داره همه دچارش میشت مثلا درس و کار و استخدام و ازدواج بعد یه سنی حتی اگه بیکار هم بمونی و مجرد بعدش برات خنده دار میشه فقط برای همون دهه هست، تو ایران اصلا دنبال مشاور و روانشناس که حرف بزنه و ... نباش فقط قرص میدن اونم اگه مغزت گره پیدا کرده باشه و چشمات سیاه ببینه اونا خیلی کمکت میکنه دوره سیاهی رو رد کنی باز خواستی پی وی بیا زنگ بزن بهم حرف بزنیم ببینم چی شده هر موردی باشه نمیگم حل میشه نه ولی باید خودت یا بهترش کنی یا باهاش کنار بیای و زندگی رو ادامه بدی

2810