2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدون دردو باحال گفتی😂بیخیال... فعلا همینجوری بگذرون بعدش به مرحله بی حسی میرسی! انقدر خوبه.....

بعد اون بی حسی ب این نقطه میرسی که از درد خسته ای درسته حسش نمیکنه ولی هست مثل دندونی که سر شده ولی سنگینی دردش هست واس همین نمیتونی با یه درد دیگه سنگین ترش کنی 

بعد اون بی حسی ب این نقطه میرسی که از درد خسته ای درسته حسش نمیکنه ولی هست مثل دندونی که سر شده ولی ...

دقیقا وضعیت منه

ولی همین کافیه دیگه به فکر خودکشی نیستم

البته چون میدونم تصمیم احساسیه و مشکلمو نه تنها حل نمیکنه بلکه ممکنه بدترم بکنه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
اینجا سایت تبادل نظره و تا حایی که بتونیم کمک میکنیم ،یه عده کمی هم بخیل هست که همه جا هستن .به هرحا ...

تراپیست با سواد اصلا فکر نمیکنم ایران وجود داشته باشه یا کلا باشه همشون دنبال پولتن

این حرف خیلی خنده داره . اگر دنیا انقدر برات دردناک باشه که بخوای ترکش کنی دنبال راه بی درد نمی گردی و فقط میری . این مثل همون بنده خدایی که با بربری نشسته روی ریل قطار ، بربری میخوره که گرسنه نشه و منتظره قطار بیاد زیرش کنه

اگه بخاری دارید لوله شو در بیار اتاق درشو ببند بگیر بخواب

میشه شما راه حل ندی؟ 

اگه واقعا انجام داد چی؟ 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
اگه بخاری دارید لوله شو در بیار اتاق درشو ببند بگیر بخواب

یکی این کاروکرد 

وقتی پیداش کردن جوری افتاده بوده که انگارتمام تلاششوکرده بوده در روبازکنه وبرگرده به زندگی ولی دیگه جونی براش نمونده بوده

خودتو كه انقد به خودش سخت مى گيره رو بكش ،

ى خود جديد و نو بساز 

اونى كه خودشو دوست داره و اولويتش خودشه و حتى حاضر نميشه خار به جسمش وارد شه

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
دقیقا وضعیت منهولی همین کافیه دیگه به فکر خودکشی نیستمالبته چون میدونم تصمیم احساسیه و مشکلمو نه تنه ...

نمیگم کار شاخی کردم و افتخار کنم منم اول بی حس شده بودم مثل تو ولی بعد اون با هر ضربه یه دردی میگیره کل وجودت که انگار با کوه خورده بهت و همش درگیری ذهنی ام داشته باشی بخاطر همین راه حلی ام نتونی پیدا کنی و باید همش تحمل کنی. اونوقت چیکار میکنی 

منم رفتم

سلام 🤍

تاپیکاتو دیدم و شما مشکلات روحی دارید.وسواس و افسردگی و....

ببین شاید با رفتن پیش روانپزشک یا دکتر اعصاب بهتر شدی

راهش این نیست.هرچیزی چاره ای داره.کلی دارو برا وسواس هس.بخدا توکل کن یکمم خودت شل بگیر میدونم سخته ولی قوی باش و بگو هیچی نمیتونه منو شکست بده.یکی از فامیلای ما به وسواس مبتلا شد البته برااون تمیزی بود.خیلی چاق بود و رفته رفته پوست استخون شد.بعد تصمیم گرفت شل بگیره و کاملا خوب شده مث روز اول

2810