2777
2789
عنوان

عملیم بیاین ببینین این لکه چیه روی دماغم

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شمام نوک بینی ت خیلی ورم داره و بزرگه ؟ یا فقط من اینجوریم

دکتر ب من گفت بیشترین ورم تو قسمت نوک بینی هست و دیرتر از همه ورمش میره. آره عزیزم مال منم تو نوک بینی هست ورمش البته من دوهفته هست عمل کردم ولی حتی دکتر عکس عملمو تو اتاق عمل گذاشت استوری بعد عمل مشخص بود نوکش ورم داره 

من نوک بینیم اومده بالا پشتش خالی دیده میشه .‌‌😐

من از روبرو بینیم پهنه نوکش که هیچی پر ورمه از روز گچ تا الان کمتر شده ها ولی بازم زیاده از روبرو خوشم نمیاد ولی نیمرخ محشره کاش روبرو هم درست بشه

دکتر ب من گفت بیشترین ورم تو قسمت نوک بینی هست و دیرتر از همه ورمش میره. آره عزیزم مال منم تو نوک بی ...

من ۳ ماهه عمل کردم نوک بینی ورمش نمی خوابه روبرو بینی م رو بخاطر ورم نوک بینی خوشم نمیاد ولی نیمرخ عالی شده البته دکتر نزاشت من قرص اینا بخورم واسه التهاب بخاطر اون دیر تر میخوابه ورمم

من ۳ ماهه عمل کردم نوک بینی ورمش نمی خوابه روبرو بینی م رو بخاطر ورم نوک بینی خوشم نمیاد ولی نیمرخ ع ...

عزیزم ب سلامتی

میگم شما هم هنوز بینیت کیپ میشه، من هی بینیمو بالا میکشم 

از کی نمک خوردی؟

عزیزم ب سلامتیمیگم شما هم هنوز بینیت کیپ میشه، من هی بینیمو بالا میکشم از کی نمک خوردی؟

سلامت باشی عزیزم 

نه از وقتی با سرم شستشو میدم دیگه کیپ نمیشه 

نمک هم از همون اول تو غذا میزدم ولی خیلی کم در حدی که فقط یه طمع داشته باشه