2777
2789
عنوان

از شب یلدا متنفرم کاش حذفش کنن از تاریخ

| مشاهده متن کامل بحث + 9878 بازدید | 346 پست

مگه زورت کردن؟ نرو خوب. ما که عاشق شب یلدا و نوروزیم و به امید خدا تا روزی که زنده ایم جشن میگیریم.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
🤣🤣 عه پس مثل اینکه فقط براش مهمه ما به اسلام دعوت بشیم خودش آزاده هر کاری میخواد بکنه

من زیاد دیدمش کلا تو ذهنم مونده،میاد زیر تاپیکا کامنت میزاره حرامه😂حلال وحروم خیلی براش مهمه بنده ی پاک خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسلام دو عید بیشتر نداره قربان و فطر

ما ایرانی هستیم قبل از هر دینی که داریم ! واقعا برات متاسفم

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
اسلام دو عید بیشتر نداره قربان و فطر

خدا شفات بده طوری نیس خوب میشی خدا درد و داده دوا را هم میده 

خدایا بدون نوبت خوبش کن

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬
اگه به این حرفهای اینستاگرامی گوش ندی بهت خوش میگذره به همه آموزش دادن حرف نزن با خونواده شوهر نگو ن ...

نه اصلا کاری ب اینستا ندارم کلا شخصیتم اینجوریه زیاد حرف نمیزنم ارتباط اجتماعیم ضعیفه  تنهاییو بیشتر دوس دارم   بعدشم طبیعیه دوس نداشته باشی خونه کسی بری ک هی متلک میندازه و با قصد و غرض حرف میزنه 

وگرنه اگه مادرشوهرم ادم خوبی بود ک مشکلی نداشتم بقیشون خوبن 

حتی دختراشم معتقدن ک مادرشون گند زده ب رابطه بقیه 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
نمیشه شوهرم ناراحت میشه میگه یه سر هم شده بریم یه سر همانا و کش دادن مراسم هم همانا

ناراحت بشه 

این همه سال شما همه ی مناسبت ها ناراحت شدی مگه برای همسرت مهم بوده؟؟

یکبار کفته خانمم ناراحت میشه نریم؟؟

وقتی زیادی با طرف راه بیایی حق کامل به خودش میده و شما میشی مقصر

نرو والسلاااام

اعصابت راحت تره

خودت هماهنگی کن خونه ی خودت یا پدرت جمع بشید خودت برو توی کار همه را جمع کن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

همون خط اول کافی بود تا دیگه ادامه ندم به بقیش

بدبخت اون خانواده و خواهرشوهری که تو باهاشون وصلت کردی با این طرز حرف زدنت 

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
من زیاد دیدمش کلا تو ذهنم مونده،میاد زیر تاپیکا کامنت میزاره حرامه😂حلال وحروم خیلی براش مهمه بنده ی ...

🤣🤣🤣🤣

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
2810