2777
2789
عنوان

بالا برم پایین برم من محبت پدر و مادر نداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 24 پست

چقدر حقققق

دلم میخواد تک تک کلماتشو از طلا بنویسم

خودم بچگیم تو جنگ و دعوا بود پدرم بشدددت عصبی بود مادرمو داداشمو بشدت کتک میزد الان خودم ناراحتی اعصاب گرفتم کم حوصله و عصبی هستم و متاسفانه متاسفانه بچمو کتک میزنم محبت ندیدم نمیتونمم بهش محبت بدم

اونشب کلی بخاطر تحقیر و مقایسه مامانم تو بچگی گریه کردم من همش 12 سالم مامااان چرا اینقدر توهین تحقیر مقایسه 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

متاسفانه منم تو خونواده ای بودم که محبت و دریغ کردن بجاش دعوا و خشونت و حرف زشت بزرگ شدم و این تا چند سال تو زندگیم اثراتشوگذاشت ولی بدون عزیزم تو برای خودت بهترین باش تو برای خودت مادری کن من از وقتی دور همه گذشته و خونوادم خط کشیدم زندگیم. رنگ ارامشو دید

برای لذت بردن از زندگی،درآسمان خودت پروازکن 🫧🫧🫧

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر حققققدلم میخواد تک تک کلماتشو از طلا بنویسمخودم بچگیم تو جنگ و دعوا بود پدرم بشدددت عصبی بود ما ...

💔💔 متاسفم  

عزیزم میدونم سخته گاهی رفتار هایی داری ک دست خودت نیس 

ولی رو خودت کار کن 

نزار بچت مثل خودت بشه 

میگن آدمایی ک درد و رنج کشیدن از پدر و مادر 

پدر و مادرای خوبی میشم چون  میدونن چ  رفتاری رو نباید داشته باشن 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
متاسفانه منم تو خونواده ای بودم که محبت و دریغ کردن بجاش دعوا و خشونت و حرف زشت بزرگ شدم و این تا چن ...

دقیقا یه چند ماهی میشه ک فهمیدم فقط خودم برا خودم میمونم 

رها کردم  زیاد حساس نمیشم دیگه  ولی گاهی بغض خرخره آدم  و می گیره

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
بیا بغلم

چقد چسبید‌این حرفت بهم‌

درخواست میدم دوس شیم

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
چقدر حققققدلم میخواد تک تک کلماتشو از طلا بنویسمخودم بچگیم تو جنگ و دعوا بود پدرم بشدددت عصبی بود ما ...

دورت بگردم 🫂 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
اره عزیزم گاهی ب این مسئله فکر میکنم 🥲حق میدم ولی من گناه داشتم

🫂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
چقد چسبید‌این حرفت بهم‌درخواست میدم دوس شیم

باشه عزیزم 🧡