2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تموم زیبایی های دنیا و آسمون و کهکشون ها دربرابر انسان مثل سَرسوزنی دربرابر اُقیانوسه اصلا قابل مقایسه هم نیست ..پس خودتونو که بینهایتید محدودِ کسی نکنید..نزارید بینهایتِ درونتون منتظر چیزی بمونه... کافیه بدونید چقدر اَرزش و جایگاهتون بالاست که فراتر از همه چیزید.....چیزی که حَواسِ شما رو از باریدنِ برف و بارون پَرت کنه و نزاره بوی عَطرِ گُل و گندم و خُنکی نَسیم رو اِحساس کنید و نزاره عاشقانه حرف بزنید و با شادی زندگی کنید اشتباهه و انتخابش نکنید....

هم می تونی سرچ کنی برگشتتا دست اوردهای مشابه رو ببینیهم یه زندگی جدید شروع کنی

عزیزم تمریناتشون وقت گیره؟ و اینکه بنظرتون واقعا واقعیه؟

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
الان همسرمه ❤️

وای جدییییی

کات کرده بودین؟ چندوقت کات بودین؟ علت کاتتون چی بود؟ عزیزم ببخشید انقد پرسیدم 

عزیزم تمریناتشون وقت گیره؟ و اینکه بنظرتون واقعا واقعیه؟

من خیلی مشکلاتمو حل کردم

تمریناتش ایناس

کمتر حرف زدن 

کمتر خوردن 

بیشتر تمرکز کردن

هدف داشتن

ورزش کردن 

عصبی نشدن 

گریه نکردن 

و....

شاید باور نکنی ولی انجام این کارا باعث میشه قدرت عجیبی پیدا کنی.

یعنی اگه واقعا ۸ روز فایلارو گوش بدی و واقعا انجام بدی و مراقب خودت باشی هرچی می خوای انجام میشه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
من خیلی مشکلاتمو حل کردمتمریناتش ایناسکمتر حرف زدن کمتر خوردن بیشتر تمرکز کردنهدف داشتنورزش کردن عصب ...

وای چقدر جالب

باید به ادمین پیام بدم برای خریداری؟ مشکلمو مطرح کنم مه طبق اون فایل بدن بهم؟ و اینکه فایل هاش طولانیه مثلا چنددقیقه اس که باید گوش بدیم روزانه؟

وای جدیییییکات کرده بودین؟ چندوقت کات بودین؟ علت کاتتون چی بود؟ عزیزم ببخشید انقد پرسیدم

کات کرده بودیم دوستش داشتم ولی شرایط مناسب نبود سربازی و کار و اینها بعدش به فاصله ۶ ماه نشد با همسرم آشنایی و دوستی و نامزدی و ازدواج خیلی سریع شد حالا جالبش اینکه جفتشون خصوصیت های اخلاقی شبیه هم بود 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

کات کرده بودیم دوستش داشتم ولی شرایط مناسب نبود سربازی و کار و اینها بعدش به فاصله ۶ ماه نشد با همسر ...

اها پس با یه شخص دیگه ازدواج کردین درست میگم؟؟

وای چقدر جالبباید به ادمین پیام بدم برای خریداری؟ مشکلمو مطرح کنم مه طبق اون فایل بدن بهم؟ و اینکه ف ...

اره فایلاش طولانیه یک ساعت طول می کشه 

ولی مهمترین فایلا ۶ تا فایل اوله 

بله نوشته سفارش دوره ها اونجا بگین راهنمایی می کنن

اولش شااااید خسته کننده باشه ولی واقعا فقط گوش دادنش معجزه هارو شروع می کنه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
اره فایلاش طولانیه یک ساعت طول می کشه ولی مهمترین فایلا ۶ تا فایل اوله بله نوشته سفارش دوره ها اونجا ...

ممنونم عزیزم😍😍💗💗

2810