2777
2789
عنوان

اومدم سونو گرافی یه خانومه باشوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 91 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم کوچیک نیست تهرانیم ما اونم وسطش

چه عجیب تهرانو پرسنل نگاه کردن 

واقعا عجیبه من تهرانم بعد وسط تهران دقیقا کجاس

عزیزم توی تهران این چیزا عادیه خیلی بیشتراز چیزی ک فکرشو کنی اونوقت ب دست کشیدن ب لپ شوهرش چپ چپ نگاه کنن؟!!!!!!

تو ایران ما به راحتی میتونیم به یک صحنه اعدام نگاه کنیم تا محبت دو عاشق

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
ولی دست گرفتن خیلی خوبه وقتی دونفرو میبینم خیلی کیف میکنم اصن فک کنم چشام واقعنی قلبی میش😍

دقیقاا من خودم همه جا دست شوهرمو میگیرم ولی نمیمالمش😐 ک جلب توجه بشه 

دوسه نفر دیگه بودن دست همو گرفته بودن حرف میزدن میخندیدن ، چرا هیچکس ب اونا نگا نمیکرد؟

گَر نباشد رنگ رویا...به چه دل باید سپرد؟

حسویم نمیشه اینو گفتم نگید حسودی  اما هر کاری جایی داره   من ببینم چندشم میشه   یکی از اقوام با همسرش تو جمع خانوادگی اینطور بود خانواده هم همه مجرد سن بالا   چند سالی کارش همین بود دفعه اول که من دیدم گفتم آخ بمیرم براتون اینقدر سالها حسرت ازدواج داشتین تو خلوت سیر نمیشین مجبورین جبران کنید   اون شد دفعه آخرشون البته اونا اوضاعشون زیادی داغون بود تو جمع بلند میشدن دوتایی با هم میرفتن حموم     فکر کن خواهر برادرا و مادرشون توخونه بودن اینا تو حموم 

چه عجیب تهرانو پرسنل نگاه کردن واقعا عجیبه من تهرانم بعد وسط تهران دقیقا کجاسعزیزم توی تهران این چیز ...

آدرس بدم ببای عشقم؟😂😂 

اونا رفتن ولی اینا دارن پشت اونا حرف میزنن 

خیلی حرکت چیپی هستش این کار ک شما داری طرفداری میکنی

آدرس بدم ببای عشقم؟😂😂 اونا رفتن ولی اینا دارن پشت اونا حرف میزنن خیلی حرکت چیپی هستش این کار ک شما ...

ن ادرسو بزارواسه خودت دفعه دیگ خاستی دروغ بگی ی چیز دیگ بگو بقیه باورشون شه اینجور ضایع نشی

ن ادرسو بزارواسه خودت دفعه دیگ خاستی دروغ بگی ی چیز دیگ بگو بقیه باورشون شه اینجور ضایع نشی

/: 

حس میکنم شما همون خانومی هستی ک اینجا بودی و رفتی😂😂😂 

چون امکان نداره اینهمه خودکشی

بخدا بغل گوشش میگفت خررررخرررر😩😂😂😂😂😂😂

جررررررر   خدایا خودت بغلم کن 😂😂😂😂😂

ولی عشق هنوزم وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع !!!💔.                                                                                   خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   
2810